Art & Craft relanseaza magazinul online de suveniruri romanesti

Art&Craft Recomandări Uncategorized

Art & Craft relansează cel mai mare magazin online de suveniruri românești, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte tradiționale românești. Noul site este bilingv, română/engleză și este doldora de produse frumoase și utile, parte din ele de artizanat și parte stilizate, cu motive românești.

Art & Craft relanseaza magazinul online de suveniruri romanesti

În magazinul online sunt produse de arta populara si artizanat, suveniruri romanesti, produse personalizate cu design original din colectiile Art&Craft si o gama variata de dulciuri cu specific romanesc.

Ce aduce noua structură a siteului:

  • o navigare intuitivă
  • clasificarea produselor pe categorii și subcategorii
  • multiple filtre pentru ușurarea căutării
  • noi colecții
  • Povestea Art&Craft
  • Un blog cu trei categorii de articole: meșteșuguri populare, povestea produselor, recomandări.

Magazine Art&Craft: în aeroporturile Henri Coandă București, Sibiu, Târgu Mureș, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova și online.

Dacă doriți să faceți o vizită virtuală prin magazinul din Aeroportul Otopeni, articolul dedicat aduce o galerie mare de produse și câteva încercate de mine, nu știu cum dar am impresia că toate mi se potriveau. Acesta este avantajul produselor de artizanat, vin bine oricui și în orice context, dacă sunt bine integrate. Iar mai multe informații despre selecția de produse puteți citi în interviul cu Alexandra Ungureanu, Manager Comunicare și PR.

Produsele tradiționale românești sunt aduse direct de la artizani și meșteri populari, iar povestea lor o puteți afla pe blog sau urmărind pagina de FaceBook a companiei:

Iar produsele de retail sunt dezvoltate de căte echipa companiei. Și dacă pe multe deja vi le-am arătat, în curând vor fi disponibile noi colecții, online și offline:

Îmi plac mult produsele, atât cele stilizate cât și cele de artizanat și chiar am făcut o pasiune pentru tricoul Vampire, mă amuză să îl port mai ales când sunt plecată din țară. Am și un ruj asortat, culoarea sângelui, de la Ellis Faas, își păstrează culoarea indiferent de coloritul natural și paf!

Produse Art Craft artizanat otopeni 8

Produse Art Craft artizanat otopeni 6

Produse Art Craft artizanat otopeni 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *