Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 14

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele Stay With Nimman

Chiang Mai Review Hoteluri Thailanda

Am stat cinci nopți la hotelul Stay With Nimman din Chiang Mai. Hotelul este modern, nou, furturist pe alocuri și foarte curat. Piscina infinity de pe terasă este însă foarte interesantă, mai ales având în vedere plasara hotelului, în cel mai trendy și mai luxos cartier al Chiang Mai-ului, Nimman.

Amplasarea Hotelului Nimman Chiang Mai

Cartierul Nimman este considerat cel mai select din Chiang Mai. În apropierea hotelului există un Mall uriaș, modern și multe baruri, restaurante, cluburi foarte moderne.

Cu toate acestea, hotelul nu este departe de centrul vechi: am mers de două ori noaptea pe jos și am făcut 45 de minute. Sau 150 de Baht (4 euro) pentru un tuk tuk privat.

Lângă hotel este un magazin 7/11 deschis non stop, un bar simpatic și un centru de masaj foarte renumit, cu recomandări excelente.

Personalul hotelului Stay With Nimman vorbește bine limba engleză. Toți angajații sunt foarte amabili.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 16
Buna dimineataq Chiang Mai

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 8

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 10
În lobby-ul hotelului, Cazare in Chiang Mai

Hotelul 

Hotelul Stay with Nimman este format din două corpuri de clădire, fiecare cu piscina proprie. Asta nu înseamnă că nu se poate merge dintr-o parte în alta, chiar deloc.

Restaurantul hotelului este la parter, unde mai există și un bar foarte modern. Terasa îmi place în mod deosebit și este deschisă pe tot parcursul zilei.

În hotel există și o sală de fitness și iar revin la piscină: ne-a plăcut să stăm noaptea la o discuție în liniștea și căldura orașului. Și mie să înot dimineața, este cel mai frumos mod de a începe o nouă zi. Desigur, urmată de un mic dejun delicios.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 17
Piscina este parte deasupra neantului, ca partea pe care stăteam eu aici
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 9
Grădine hotelului
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 3
Frumusețe în detalii simple

Cazare in Chiang Mai : Camerele 

Hotelul Stay With Nimman are mai multe tipuri de camere, noi am stat fiecare în două. Da, două nopți în primul corp de clădire și trei în Nimman 2. Pentru a vedea ambele camere. Mie mi-au plăcut ambele, ale mele au semănat între ele foarte tare. Diferenț a fost că la Nimman 2 camera era mai mare și baia avea și cadă, pe lângă duș.

Camere sunt mobilate minimalist și foarte modern. Cred că am mai spus de multe ori că îmi place mult acest tip de cameră pentru că mă relaxează armonia și simplitatea. Finisajele sunt de calitate, totul funcționa excelent. TV plasmă, se putea vizualiza și You Tube și Netflix pe lângă câteva canale.

Toate camerele au seif mare, feon, cosmetice bune, periuțe și pastă de dinți. de asmenea, există facilități pentru prepararea ceaiului și a cafelei, ceai, cafea și apă din partea casei. Noi am avut și coca cola, sprite și cola 0 tot din partea casei. Nu știu dacă așa este mereu, în schimb, dar dacă aveți puteți întreba la recepție.

La prima cameră mi-a plăcut faptul că era inundată d soare dimineața. Eram pe colț, la etajul 7 și era o plăcere să desfac draperiile. Imediat după ce mă trezeam, făceam lumină, multă, multă lumină! Extrem de plăcut după viscolul care era în țară. Mă inunda lumina, un sentiment foarte plăcut. Mi-a plăcut și camera doi, mai ales că internetul mergea mai bine, avea viteza luminii la orice oră.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 5
Dimineata in CHiang Mai: am dormit repede
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 18
Cazare in Chiang Mai: prima cameră
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 14
Cazare in Chiang Mai: după dușul de dimineață

Micul dejun 

Fructe, câteva dulciuri și patiserie, unt, salate, ouă pregătite la alegere în diferite moduri. Se serveau și preparate chinezești, alături de supa zilei, orez cu iasomie, orez simplu, piept de pui gătit la abur, cârnați. Și două feluri de mîncare thailandeze, în fiecare zi altele. Foarte bune.

La fel pancakes-urile și gemurile. Mie îmi plăceau clătitele cu iaurt și sos de afine. Erau și deserturi thailandeze cu lapte de cocos, sucuri, cafea, ceai, cereale de câteva tipuri, lapte.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 4
Mic dejun Cazare in Chiang Mai
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 11
Mic dejun la Stay with Nimman
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 12
Cazare in Chiang Mai: oriunde mă duc în lumea asta, tot ouă mănânc dimineața
Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 13
Clătite americane, panckakes, cu iaurt și sos de afine, delicios

Prânz la Hotelul Stay With Nimman

În prima zi am luat prânzul la hotel. Am avut aperitive cu creveți și pachețele de primăvară, Pad Thai și desert.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 2

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 1
Pad Thai la hotel
desert thailanda
Desert thailanda: lapte de cocos și castane de apă

Prețuri cazare Chiang Mai

În Chiang Mai sunt nenumărate opțiuni, iar prețurile pornesc de la câțiva dolari pe noapte, pentru hosteluri, desigur. După ce am avut câteva experiențe neplăcute, prefer hotelurile foarte curate, precum acesta și aflate în cartiere noi, unde totul este nou și imaculat.

Prețurile la Stay With Nimman pornesc de la 72 euro pe noapte pentru un studio King Size cu micul dejun inclus, preț pentru două persoane.

Qatar Airways are zboruri directe din Doha către Chiang Mai. Durata acestui zbor este între șase și șapte ore, la dus am ajuns mai devreme, sub șase ore. La întoarcere am fost în orar. Zborul dus este aici mai scurt decât întorsul.

Fotografiile au fost realizate cu Nikon 1 J 5, de la Nikoniști, aparat pe care l-am avut în teste. Cred că poate face mult mai multe lucruri, dar am și filmat mult cu el, abia aștept să editez.

Note: Am mers în Chiang Mai la invitația Qatar Airways și TAT Thailand, Tourism Authority of Thailand, biroul din România.

Unele linkuri sunt afiliate, dacă doriți să susțineți activitatea ExTraViTa, puteți cumpăra urmând linkurile din articole. Nu veți plăti niciun cost suplimentar, în schimb noi vom primi un mic comision.

Cazare in Chiang Mai la Hotelul de patru stele 15
În vacanțe ador să mă trezesc înainte de răsăritul soarelui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *