Concediu cu program de slabire si detox în Bansko Bulgaria: LuckyFit

Bulgaria Wellness Wellness-ul și călătoriile

Știm cu toții că oboseala și stresul sabotează eforturile noastre de a ne recăpăta silueta. O soluție excelentă pentru cei și cele care doresc să o ia pe scurtătură, sunt programele de manangementul greutății. Adică să mergi într-un loc și pe lângă ce faci sau vizitezi acolo, să urmezi un program. Program care include: un regim anume de mese, realizat de dieteticieni, sport, yoga, diferite proceduri. Vedeți cum arată programul unei zile la LuckyFit, cât costă și ce este inclus.

Ce faci când dorești să slăbești, sau să urmezi un program de detoxificare și nu poți acasă? Sunt multe motive pentru care eșuezi: de la oboseală, la lipsa de timp, până la oamenii cei mai dragi.

Exact: nu prea este ușor să ții dietă când trebuie să gătești, sau când pur și simplu stai în preajma unora care nu sunt la dietă. Este greu să faci față tentației, dacă există. Și să faci sport. Și să faci una, alta.

Concediul de slăbire, detox sau antistres

Știm cu toții că mai bine prevenim decât să tratăm. Sunt multe persoane în lumea asta care o dată sau de două ori pe an urmează un program de detox la carte.

Există multe clinici în lume care fac exact acest lucru: te ajută să alăbești, sau să te lași de fumat, sau să te detoxifici. Totul în programe bine realizate, de o săptămână sau două. Însă unele sunt foarte scumpe și dificil de accesat.

În Bansko, Bulgaria, există o clinică de cinci stele pentru slăbire, antistres, detoxifiere și yoga. Beneficiul major este acela că nu mergi până la capătul lumii pentru un astfel de program, aici fiind aplicate tehnici și proceduri folosite în toate clinicile renumite din Thailanda sau Kerala, India.

La Lucky Bansko poți urma un astfel de program de la 441 euro pentru șapte nopți

Știu, cu 441 de euro poț face foarte multe lucruri. Cu toate acestea, știu locuri de la noi unde numai pentru mese (sucuri) pentru o săptămână vei plăti 500 de euro. Și vei sta acasă.

La Lucky Bansko ai cazare, mese și program de sport/meditație sau alte activități incluse. Plus accesul la piscină, saună și la alte facilități ale complexului.

Totodată, prețul include o cardiogramă, o scanare a inimii cu ultrasunete, consultație cu un cardiolog pentru o ședere de minim 7 nopți.

Este o întreagă echipă de specialiști implicată în acest program, vezi care sunt aceștia aici.  Vei avea un program individual de dietă și alimentație sănătoasă plus sport.

Totodată, fiecare poate opta pentru un post supravegheat de 30 de ore, urmat de o revenire cu sucuri în ziua doi și trei.

Există și programe mai complexe, precum  ale căror prețuri sunt un pic mai mari: 491 euro, 471, 541 de euro.

Aici verificați prețurile și dând click pe more și pachetele, veți vedea prețul în funcție de perioadă și ce conține fiecare pachet propus.

Când? Între 23 martie și 20 decembrie 2018

Unde? La Hotelul Lucky Bansko din Bulgaria

Probiotice, apă vie Kangen,  zeoliți și sucuri proaspăt stoarse

Nu te vei înfometa. LuckyFit promite că vei pierde kilograme și că efectul va fi de durată. Mai mult, excursia va fi relaxantă, nu vei fi doar la clinică. Cu siguranță aș vrea să eu să urmez acest program.

O zi de program LuckyFit STANDARD

07:50 – 08:00 – Hidratare cu apă alcalină cu zeoliți în fața sălii Atlantic
08:00 – 08:30 – Exerciții chinezești de respirație
08:30 – 09:00 – Mic dejun la rstaurantul Le Bistro
09:00 – 09:20 – Întâlnire cu grupul la recepție, istrucțiuni pentru drumeția zilnică cu ghizi
09:20 – Plecarea în drumeție
09:20 – 09:40 – Transferral la primal punch de drumeție cu microbuzul hotelului
09:40 – 12:45 – Drumeție pe munte
12:45 – 13:00 – Înapoi la hotel
13:00 – 14:00 – Pârnz la Le Bistro
14:00 – 16:30 – Time liber pentru odihnă și SPA
16:30 – 17:25 – Zumba sau Aerobic la alegere
16:30 – 17:25 – Gimnastică / Aerobic la alegere
17:30 – 17:45 – Gustarea de după-amiază la Le Bistro
17:45 – 19:00 – Timp liber pentru odihnă și SPA
19:00 – 20:00 – Cină la Le Bistro
20:00 – 20:50 – Muzică Folk bulgărească sau dansuri latino

Există și un program de weekend, cu doar două nopți și activități, care costă 147 de euro. Nu știu exact câte kilograme se pierd, probabil că depinde de fiecare, dar cu siguranță rezultate sunt și mai ales cred că este semnalul de start pentru a schimba ceva.

Cred că după ce vorbești atâta despre sănătate, nutriție, după un asemenea program ești cu mult mai motivat să ai grijă de sănătatea și de starea de bine personală. Mi se pare un preț extraordinar pentru toate serviciile oferite, cam cel mai bun găsit, mai ales că locul este un hotel de cinci stele cu servicii excepțiuonale. La fel SPA-ul este de vis.

Pe websiteul dedicat programului, veți regăsi multe nformații despre alimente, sucuri, apa alcalină, toate programele și alte informații utile. Ca de exemplu ce să împachetezi în această vacanță. Foarte foarte foarte bine organizat totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *