Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 5

Vizita la Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele realizate din hartie

Chiang Mai Thailanda

Am așteptat cu sufletul la gură vizita la Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele realizate din hartie. Fabrică vizitată chiar și de regretata Prințesă a Inimilor, Diana. Unde de află această fabrică? În zona culturală Bo Sang & San Kampaeng, aflată în apropierea frumosului oraș Chaing Mai. Haideți să aruncăm o privire.

Vizita la Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele realizate din hartie

Una dintre cele mai așteptate vizite a fost cea la fabrica de umbrele din Chiang Mai. Umbrelele multicolore din hărtie îmi fac imaginația să zburde pe câmpii cu arbori în floare și kimonouri multicolore.

Da, asociez cumva umbrelele colorate pictate cu Japonia, deși au fost inventate în China. Și de aici s-au împrăștiat în toată Asia de Sud-Est. Și dacă tot sunteți în Chiang Mai, ce ar fi să vedeți cu ochii voștri toate etapele realizării unei astfel de minunății?

Acesta este cel mai interesant lucru în vizita la Rom Tawil din Chiang Mai. Alături de faptul că poți să achiziționezi o umbrelă personalizată, realizată pe loc pentru tine.

Pentru a realiza umbrelele impermeabile din hărtie, se parcurg mai multe etape, printre care și impregranrea cu ulei. Și pictarea, uscarea la soare. Să nu mai vorbesc despre ralizarea cadrului din bambus.

Magazinul fabricii de umbrele de la fabrica din Chiang Mai

Magazinul fabricii Rom Tawil este un El Dorado pentru amatorii de obiecte artizanale thailandeze. Aici găsești: umbrele de toate dimensiunile și culorile, evantaie, lampioane, agende, magneți etc. Am achiziționat câțiva magneți din lemn, pictați manual. Am făcut senzație cu ei.

O să descoperiți că sunt umbrele clasice cu ulei, umbrele din material, din canvas, umbrele de nuntă sau de petrecere, umbrele de tot felul și pentru zeci de ocazii. Există și umbrele realizate din flori presate, pentru nuntă evident.

O umbrelă mărișoară din hârtie impermeabilă pictată manual costa 350 de Baht (8 euro). Erau și umbrele mai ieftine și mai scumpe, în magazin, expuse, cele mai cumpe erau 1800 de Baht (46 de euro).

Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele
Adresa: Baan Nongkong, Sankampaeng, Chiang Mai, Thailanda
Telefon: +66 53 338 414
Cum ajungeți în Chiang Mai: Qatar Airways are zboruri directe din Doha, de patru ori pe săptămână. Din București se ajunge în CHiang Mai în 11 ore! La întoarcere se face ceva mai mult. Am realizat toate fotografiile cu un aparat Nikon 1 J 5 de la Nikoniști. Am descoperit că este foarte foarte ușor de utilizat.

O vizită virtuală la fabrica de umbrele Rom Tawil din Chiang Mai

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 10
Este Thailanda, este multă verdeață și culoare peste tot
Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele hartie1
Procesul de realizare a unei umbrele este laborios

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 1

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie
Umbrele de toate culorile
Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 2
O umbrelă din bambus și material, cu diametrul de 7 metri a fost realizată pentru a onora vizita Prințesei de Whales, Diana la fabrică – 1988

Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele hartie1

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 3
Chiang Mai fabrica de umbrele
Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 4
Umbrele din hărtie impermeabilă la uscat
Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 5
Rom Tawil Chiang Mai fabrica de umbrele: la uscat
Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 6
La Rom Tawil se fac si evantaie pictate manual

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 7 magazin

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 8 magazin
Magazinul fabricii de umbrele Rom Tawil din Chiang Mai Thailanda

Chiang Mai fabrica de umbrele hartie 9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *