Super Blog Primavara 2018 5

Gala Spring Superblog 2018: premii de 35 000 lei pentru superbloggerii finaliști

Evenimente

Mereu sunt întrebată: se câștigă bani din blog? Și răspunsul este invariabil același: da, dar cu multă multă muncă. Superblog este o competiție pe bune unde se câștigă și bani frumoși, numai că … eu am fost implicată ca sponsor, așa că nu era deontologic să particip ca blogger. Însă mă bucur să văd cum crește de la an la an și că bloggerii participanți au în mare majoritate o evoluție foarte frumoasă.

Și acum Superblog a ajuns la cea de-a 16-a ediție! Este o competiție online, dar cu o mare întâlnire offline la sfârșit. De data aceasta, în weekendul 4-6 mai superbloggerii finaliști au venit la Mamaia la Hotelul Aurora, dar au explorat și orașul Constanța, alături de Diana Slav, fondatoarea Constanța Walking Tour. Îmi pare rău că am pierdut distracția, însă am avut un motiv bun: am fost în Kalamata, Grecia.

Gala Spring Superblog 2018 a avut loc la Hotelul Aurora** din Mamaia

Sosiți din mai toate colțurile țării și chiar și despre hotare, bloggerii și reprezentanți sponsorilor care au putut fi prezenți au fost cazați la hotelul Aurora** din Mamaia.

Gala de premiere Spring SuperBlog 2018 a fost și ea găzduită de Hotelul Aurora** și Restaurantul Aurora Mamaia. Dar distracția nu s-a oprit la Aurora. Toți cei prezenți s-au distrat de minune (am tot văzut multe fotografii și filmulețe pe Facebook) și hai-hui prin Constanța.

Asta pentru că în meniul Galei a intrat și  un tur special prin portul Constanței și centrul istoric al orașului, cu Diana Slav, fondatoarea Constanța Walking Tour, cu sprijinul RATC. Supperbloggerii au fost invitați și la o degustare de vinuri susținută de Ionuț Făcăleț, somelier cu peste 15 ani experiență, certificat de Court of Master Sommeliers.

Spring SuperBlog 2018 în cifre

S-a desfășurat în perioada 1 martie – 20 aprilie a.c.

A atras la start 137 de bloggeri talentați care au avut provocarea de a scrie pentru 16 probe, cu diferite teme.

Au rezultat 1364 de articole despre călătorii și oferte turistice, cosmetice, servicii de livrare a florilor, îmbrăcăminte, traduceri, filme, jocuri online, servicii financiar-bancare, proiectare rezidențială, materiale de construcții, evaluare energetică.

Premii în valoare totală de peste 35.000 lei, majoritatea cash

Pe lângă recompensele câștigate pe parcursul competiției, la probele la care au obținut cele mai mari punctaje, la final, cei 62 de concurenți care au scris la toate probele au primit diplome și premii suplimentare, în funcție de locul ocupat în clasament.

Super Blog Primavara 2018 4

Podiumul Spring SuperBlog 2018

Simona Oxana Rusinescu – la prima participare, clasată pe locul al treilea cu blogul O carte nescrisa.

Mădălina Sultan, autoarea blogului Casuta Oliviei – pe locul secund

Trofeul Spring SuperBlog 2018 și marele premiu de 2000 de lei au ajuns la Cătălina Bianca Cucu, participantă cu Blogul de Zâmbit. 

Cătălina Cucu a declarat: “SuperBlog este o familie minunată. SuperBlog nu este o simplă competiție, e ceva ce te face să visezi, să înveți, să descoperi de fiecare dată ceva nou. T

e ajută să te cunoști, să îți exersezi răbdarea, te învață să pui ordine în idei și cuvinte, determinându-te să creezi ceva care să te facă mândru de pasiunea ta. Oamenii pe care îi cunoști acolo sunt oameni-povești, oameni pe care ajungi să îi admiri, să îi citești și nu poți decât să te bucuri că au apărut in viața ta.

Trofeul? Nu l-am așteptat niciodată, nici când a fost anunțat clasamentul final. A fost un vis pe care nu știam că îl am, dar care mi-a umplut sufletul de fericire. Pentru mine, să obțin acest trofeu a fost dovada faptului că, atunci când treci prin perioade grele, dacă nu încetezi să vezi partea luminoasă a străzii, lucruri minunate se pot întâmpla.

Sper ca organizatorii să fie sănătoși, voioși, dar mai ales răbdători, ca să avem cât mai multe ediții în care toți cei care își doresc și nu renunță să devină câștigători”.

Aici puteți urmări Gala:

Competiția Spring SuperBlog 2018 a fost sponsorizată de companiile AIA Proiect, AVBS Credit, Christian Tour, CND Turism – Vacanțe Speciale, Certificat-rapid.ro, e-trad.ro, Evernisaj.ro, Farmec, Hotel Aurora** Mamaia, InterComFilm Distribution, Interflora, Momondo, Prepelix și Vindem-Ieftin.ro.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără deja 16 ediţii încheiate (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, peste 2600 de participanți și s-au scris peste 31.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *