Întâlnire ExTraViTa: cui i se potrivește să călătorească singur/ă?

Diverse Evenimente Întâlniri ExTraViTa

Intalnire ExTraViTa

Majoritatea celor care au această experiență, a călătoritului solitar, mai ales după prima de acest fel, sunt foarte entuziasmați. Nu am întâlnit pe nimeni să spună că nu ar mai face asta, dimpotrivă. Oamenii pe care i-am cunoscut erau foarte încântați de faptul că socializează mai mult, că reușesc să depășească provocările întâlnite, că sunt mai puternici după o astfel de vacanță.

Tema întâlnirii este un subiect drag mie și în sfârșit am reușit să mă mobilizez și să vă invit la prima Întâlnire ExTraViTa, pentru a discuta împreună despre cum este să călătorești singur.

Joi, 4 decembrie a.c. la ora 19:00 vă aștept la La Golf Planet, local situat pe Strada Halelor nr. 7 București, în centrul vechi, foarte aproape de hanul lui Manuc.

După introducere și cunoștintă vă voi povesti despre de ce să călătorești singur, cum este să călătorești singur în Europa, Cuba și Asia de Sud-Est: particularități și principalele provocări întâlnite în cele 12 țări în care am ajuns doar cu valiza și multe vise, despre oamenii întâlniți, cele mai plăcute experiențe și cele de care m-aș fi lipsit.

Și desigur ulterior vă voi invita pe voi să povestiți despre cum și de ce ați călătorit, de ce ați face sau nu o astfel de alegere și tot ce mai doriți. Nu există reguli atunci când vine vorba despre călătorii: este mult prea personal și noi suntem diferiți așa că și năzuințele la fel de diversificate.

Și dacă veți avea nevoie de mai multă inspirație vor fi gata să ia cuvântul… surpriză, dar tot ce vă spun este că le place să călătorească singuri/e.

Locația unde se va desfășura evenimentul, Golf Planet, am ales-o din mai multe motive: m-a atras longe-ul, este la doi pași de metroul Unirea, lângă Hanul lui Manuc deci este în centrul orașului și poate fi reperată cu ușurință, este deosebită în sensul că este luminată doar de neoane fluorescente și mi-a plăcut tare, a fost relaxant – l-am descoperit deoarece aici m-am întâlnit cu cineva pentru un interviu și a fost inedit.

Intrarea este liberă. Am și o surpriză, respectiv la eveniment vom avea și o tombolă în care premiile sunt 4 vinuri de excepție de la Katarzyna, oferite de Lozano Developments, partenerul acestui eveniment.

O săptămână frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.