Viața este o plajă: Nisipurile de Aur, Bulgaria

Bulgaria Nisipurile de Aur Viața este o plajă
Pe plaja Nispipurile de Aur Bulgaria

Sporturi de apă, plajă și mare curată, croazieră, așa am văzut eu prima dată litoralul bulgăresc. Am ajuns în Nisipurile de Aur pentru prima oară în iulie acum câțiva ani, într-un grup mare.

Și am rămas total impresionată de litoralul bulgăresc. Cel mai mult de apă, care era extrem de curată, deși este aceeași Mare Neagră. Cred că se poate și aici să experimentezi un episod în care este plin de alge, dar eu nu am pățit asta în cele 3 vizite aici, în luni diferite.

De ce cred că m-a impresionat? Sigur pentru că nu prea aveam așteptări, nu avea ce să mă dezamăgească așa că totul a fost un bonus. Mi-a plăcut curățenia din staținue, ordinea, faptul că plajele nu erau aglomerate în stil Eforie, ci aveai o zonă de confort. Mi-a plăcut mult hotelul la care am stat, într-un cuvânt cam tot.

Am fost în altă stațiune la un hotel mai slab și experiența nu a fost atât de memorabilă, așa că având în vedere prețurile accesibile, pentru un răsfăț total recomand unul dintre hotelurile de top, eu am stat de două ori la același, Melia, fostul Kempinski.

Cazare: Melia Grand Hotel Hermitage

Am ajuns cu autocarele București- Giurgiu – Varna – Nisipuri, cazare la Melia. Impresionant hotelul prin dimensiuni și privelișt.  Cel mai mult mi-au plăcut piscinele, cea interioară și mai ales cea exterioară, ambele imense, spa-ul și mai ales că de la hotel se ajungea la mare direct, pe scări.
Noi am avut All Inclusive, iar bufetul era după părerea mea regesc. Era acolo tot ce îți putea trece prin cap, numai bufetul de fructe era enorm.

Și pe toate gusturile, nu știu ce nu era acolo, orice fel de legume, carne, brânză, fructe, paste, unele preparate pe loc de către bucătari.

Melia Grand Hermitage
Am impartit camera cu o prietena
Melia Grand Hermitage Nisipurile de Aur Bulgaria

Sporturi de apă

La Nisipurile de Aur sunt foarte multe posibilități de agrement, mult mai accesibile decât la noi din punct de vedere financiar și mai variate.
Ce am încercat: parasailing, jet ski, unde a trebuit să vină după mine că nu mă mai întorceam, îmi place foarte tare. Am sărit peste experiența cu banana, nu știu de unde am prins ideea că nu ar face tocmai bine la coloană, nu m-am documentat în această privință dar nici nu mă tentează.
Am sărit peste masajul de pe plajă, deși aveam inclus, dar am preferat să mă relaxez la o șuetă cu o prietenă.

Parasailing

Foarte interesantă experiența și neașteptat de lină, fără emoții, am insitat și am încurajat mai mulți din grup să încerce și toți au fost încântați. Este chiar odihnitor și minunat.

Totul este foarte bine organizat
Abia astept sa imi iau zborul!
Si decolez….parasailing Nisipurile de Aur
Zbor deasupra Nisipurilor de Aur, de fapt a Marii Negre
Tot ce este frumos se termina, STOP!

Jet Ski

Mai multă adrenalină la Jet Ski, aici mereu poți face ceva să te autodepășești, aș sta o zi întreagă și încă una dacă aș putea.

Yuhuuu am plecat
La mal cu tine, m-am simtit trasa de urechi
Ce as fi cotit
pace

Și banana, am ratat experiența:

toata lumea a fost incantata

Croazieră la capul Kaliakra

Cu yachtul Magelan, de jumătate de zi. A fost nemaipomenit, ne-am îmbarcat la Varna unde am ajuns cu autocarele și am pornit în aventura de-a lungul părții de nord a Mării Negre, cu oprire în larg într-un loc de unde am putut admira capul Kaliakra.
Am sărit în apă, am înotat (eu până la cap și înapoi, nu de alta dar avem nevoie de puțină curățire de după seara dinainte de la club).
Prânzul și băuturile sunt incluse, iar echipajul face nu știu câte giumbușlucuri care sunt un pic kitch dar în grup mare sau chiar mai mic sunt foarte amuzante, mai ales daca ești pus pe distracție și bună dispoziție. Oamenii chiar mult, adică merită cheltuiala, cu vârf și îndesat.

Spre capul Kaliacra cu yachtul Magelan
Excursie la Capul Kaliakra
Culoarea aceasta a apei m-a dat pe spate!
Magia este in aer
Distracție pe Yachtul Magelan
Peisajul este de vis
Este locul ideal sa te simti o diva… toate am facut poza aceasta, o amintire frumoasa . Si poza gen Titanic
Nisipurile de Aur croaziera Bulgaria 8
Spre capul Kaliacra cu yachtul Magelan
Nisipurile de Aur croaziera Bulgaria 9
Spre capul Kaliacra cu yachtul Magelan

Distracție

Sunt multe cluburi, nu mai țin minte exact cum se numea cel în care am fost noi, dar era aproape de mare și de turnul Eiffel în miniatură. Ce mi-a plăcut maxim: nu se fuma în incintă! Acum ce se întâmplă la Nisipuri rămâne la Nisipuri dar am petrecut cu toții pe cinste.

In da club

Cină festivă la hotel

Program artistic frumos, variat, se simțea briza mării, pe scurt o seară reușită.

Cina Festiva la Hotelul Melia Nisipurile de Aur spectacol
Spectacol la Melia Nisipurile de Aur
Spectacol la Melia, Nisipurile de Aur
Veselie mare

Prețuri:

Diferă în fucție de sezon și disponibilitate. Dar am avut surpriza să găsesc și tarife incredibil de mici pentru ceea ce oferă, așa că recomand verificarea tarifelor pe siteurile de profil. Multe oferte includ și cina festivă, eu am descris-o pentru a vă face o idee ce intră aici, ce reprezintă.
Excursie cu yahtul: în jur de 33 euro pentru adulți și reducere 50% pentru copii.
Parasailing: în funcție de durata excursiei, în jur de 70 leva/persoană.
Banană: în jur de 25 leva/persoană
YHI SPA: Un spa ca la carte, foarte luxos, prețuri acceptabile pentru aceste servicii, ieși nou nouț (de la 25 de euro în sus).

Pe scurt: dacă doriți o ședere frumoasă, aproape, la un preț convenabil pentru tot ceea ce se oferă stațiunea Nisipurile de Aur este de luat în considerare.

Am fost în plin sezon și la mărul lăudat Sunny Beach și am fost să nu spun dezamăgită, că m-am simțit totuși bine, dar a fost departe de ceea ce aveam în minte.

Nisipurile de Aur croaziera Bulgaria 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *