Beluga Airbus A300-600ST, balena albă a cerurilor va deveni și mai mare

Diverse
f95eb740ca
Sursa poza: airbuss . com

Balena albă a cerurilor. Este unul dintre puținele avioane foarte admirate și mai ales iubite, deoarece este un avion foarte simpatic și o bucurie să îl vezi într-un aeroport sau în aer. Nu am avut încă plăcerea, dar ce frumos ar fi! Voi scanați aeropoartele în care ajungeți la vânătoare vizuală de aeronave?


Știrea bună preluată de pe CNN este că Beluga, uriasul avion mult iubit va deveni si mai mare. Airbus A300-600ST este un avion folosit pentru transport. 5 avioane fac mai mult de 60 de zboruri saptămânal transportând părți din alte avioane Airbuss: aripile din UK, cozile din Spania – la unitățile finale de asamblare din Toulouse, Hamburg sau Tianjin.

– Cele 5 super transportoare Beluga funcţionează de peste 20 de ani
– Noul model de Beluga va fi funcţional din 2020
– O perioadă flota nouă și cea veche va funcționa în paralel
– Noile avioane vor fi mai mari şi capabile să transporte 2 aripi de A350 în acelaşi zbor.
– Producția de avioane Airbuss a crescut mult, așa că flota de trasporatoare trebuie să țină pasul, mai ales având în vedere noile avioane A350XWB.

dcfd088f86

15a391a018

Din cauza dimensiunii sale, avionul reacționează diferit de alte avioane mari în turbulențe: se mișcă mai mult pe orizontală, de la stânga la dreapta decât pe verticală. Cele 5 sunt avioane A 300-600 modificate, adăugându-se partea de sus.
Spațiul interior: 1400 m cubi. ”Percepția pe care o ai (când ușile cargoului se deschid) este a unui volum uriaș ca al unei catedrale.”’ Stephane Gosselin, head of Airbus Transport International.
Și 47 de tone care pot fi transportate. Sunt avioane care pot susține greutăți mai mari, dar Beluga poate transporta mărfuri mari ca dimensiune dar nu și foarte grele, perfect pentru a transporta părți din avion.
Nu este suficient de mare pentru a transporta multe dintre părțile unui A 380, astfel încât acum acestea sunt transportate cu vapoare.

Va rămâne la fel: au simțit nevoia oficialii să dea asigurări, pentru a nu provoca panică în rândul fanilor.

maxresdefault
Sursa poza: airbuss . com

Deci mai multe și mai multe și mai multe avioane. Cred că în viitor zburatul va fi ca mersul cu autobuzul, prețurile din ce în ce mai mici și implicit vom putea călători mai des în destinații la care acum doar visăm. Deci este de bine :).

Și încă două știri bune de marți, 20 ianuarie vor fi postate pe pagina de FB ExTraViTa în cursul zilei.

Ce părere aveți, seamănă?

beluga-whale_458_600x450
Poză National Geographic

6887acf0e1

97e23500c9
Sursa poza: airbuss . com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *