Prețul mic pentru un hotel bun vine cu propriul preț: la Hotwire plătești înainte să știi la ce hotel te vei caza

Recomandări

Hotwire

Căutând hoteluri în Italia, am mai făcut un studiu să văd opțiunile, pe lângă websiteurile consacrate și bine cunoscute, la care am apelat până acum. Și am găsit Hotwire, unul dintre cele mai mari websiteuri din lume, cu o cifra de afaceri uriașă, iubit și de călători care caută o vacanță la preț redus dar și de cei care se cazează numai la 5 stele, deoarece sunt reduceri de preț foarte mari la orice tip de cazare. Nu vezi numele hotelul până când faci rezervarea, dar ai multe indicii despre acesta, unii chiar fac o muncă de detectiv pentru a afla totuși care este acesta. Cu succes.

Hotwire . com este un website uriaș la nivel mondial care la noi nu este prea cunoscut, unul dintre leaderii online din categoria călătorii cu preț redus, care oferă prețuri mici pentru bilete de avion, hoteluri și vacanțe, lansat în anul 2000. Este parte din Expedia și a câștigat foarte multe premii și alte recunoașteri.

Mi-a mai plăcut să răsfoiesc secțiunea de Comunicate de Presă de pe site, sunt foarte multe studii realizate de companie, despre tendințele în călătorii, ultimul prin care încurajează clienții să accepte și să se bucure de tocilarul călător din ei, este greu de tradus „Embrace Their Inner Travel Geek”.

Cum funcționează Hotwire

În sistem sunt 173,000 de hoteluri din America de Nord, Europa, America Latină și Asia. Hotwire negociază și obține pentru clienți discounturi mari de la parteneri, astfel facilitând clienților să rezerve biletele de avion, camere de hotel nevândute cu reduceri semnificative de preț.
Hotwire nu este despre a călători cât mai ieftin, ci de a obține un preț cât mai avantajos pentru unități de cazare de calitate. Adică și cei care doresc 5 stele poate nu sunt supărați să plătească un preț mic pentru un hotel de vis.
Partenerii dau Hotwire acces la inventarul nevândut – bilete de avion nevândute, camere de hotel goale, mașini de închiriat etc cu economii mari.
Dezvăluind numele companiei partenerului abia după ce este efectuată rezervarea, Hotwire obține prețuri mult sub cele afișate.
Aplicația pentru mobil aduce facilitățile obișnuite: puteți face rezervări, salva rezervarea dvs. Etc.

Ce oferă sistemul în momentul rezervării

Poți face selecția în funcție de preț, stele, facilități (parcare, piscine, centru de afaceri, SPA, etc) de zonă și de recomandări
Este corelat cu TripAdvisor, așa că puteți vedea ratingul de acolo al hotelului, pentru a vă face o idee despre cât de bun este.
Puteți face comparații de preț cu Tripadvisor, Trivago, Expedia.
Înainte de a rezerva primești o idee despre hotelurile existente în sistem, cu o clasificare similară. Am făcut câteva simulări, există și hoteluri de 2 stele, sau neclasificate.

Bologna: am verificat hoteluri de 3 și 4 stele

Putem face comparații de preț cu Trivago, Expedia, etc. Și putem vedea câte unități de cazare sunt disponibile în perioada selectată. Hoteluri de 4 stele de la 41 de dolari/noapte, lanțutri similare hotelului selectat: Hilton, Intercontinental, etc, vedeți în simularea de mai jos.

HotWire bologna

HotWire Bologna 4 stele

3 stele de la 30 de $ și vedem și ce facilități are hotelul, odată cu informațiile despre lanțurile hoteliere similare din Bologna aflate în sistem: FourPoints, Radisson, Sheraton, Holiday Inn

HotWire bologna 1

HotWire bologna 2

Roma: 4 stele cu 45 $ și mai puțin, 5* cu 121 $

Am verificat la Roma, selectând 5 stele că pot avea de la 121 $/noapte (se poate face căutarea și în euro) și că lanțurile hoteliere cu care lucrează sunt: Meridien, Intercontinental, The Luxury Collection, pe lângă altele similare.  

HotWire roma

HotWire 5 stele roma

HotWire 5 stele roma similar

La biletele de avion: am făcut câteva simulări și am observat că nu au liniile aeriene low-cost și că linia aeriană este afișată. Nu știu dacă este o regulă (absența low-cost) dar aici m-au interesat cel mai mult hotelurile, pentru bilete de avion ieftine vă recomand articolul dedicat unde am inclus cele mai bune websiteuri de rezervări găsite până acum.

Compania are și un super program pentru afiliați/ bloggeri și alte websiteuri (eu pe wordpress.com nu pot să fac asta, o să o fac pe siteul trolleypacker.com pe care l-am mutat pe org. – adică temă wp hosting în afara wp, când voi avea timp să mă ocup mai serios și de el). 

Desigur că voi continua să verific și alte websiteuri, sau oferte ale unor agenții, mai ales pentru chartere sunt de multe ori cele mai bune pachete prin agenții, dar pentru o vacanță pe cont propriu, Hotwire poate face diferența, mai ales dacă alegeți să plecați undeva spontan, oferta fiind de multe ori foarte limitată în acest caz.

Vacanțe frumoase vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.