De ce să te abonezi la newsletterul TAP Portugal

Recomandări Uncategorized

20140713_132822

Spuneam în articolul despre cum să găsești zboruri ieftine în toată lumea că este foarte important să ne facem temele, să știm care companii fac promoții în destinațiile pe care le dorim. TAP are oferte bune (și nu numai în perioadele promoționale) către destinații precum Portugalia, Brazilia, SUA (Miami și New York), Maroc, Venezuela, Panama, Columbia. Așa că dacă aceste destinații sunt pe lista voastră de vacanță, musai să urmăriți ofertele de la TAP, pentru a primi în timp util informația – nu sunt mereu multe bilete la prețurile cele mai bune în perioadele de promoții și este bătaie pe ele, asta la orice linie aeriană, așa că mai curând înseamnă mai avantajos. Tot din același motiv, dacă este ceea ce doriți, nu stați pe gânduri!

Cel mai bun motiv pentru a vă abona la newsletterul companiei TAP Portugalia este pentru a afla imediat când se vor desfășura promoțiile, având în vedere destinațiile unde această companie are frecvent oferte promoționale.

Următoarea promoție TAP se va desfășura între 31 august – 4 septembrie:

Miami: 423 euro, Rio de Janeiro 548 euro, Lisabona: 182 euro

Condițiile promoției TAP Portugal:

Este valabilă exclusiv pentru vânzările de pe web, biletele se achită imediat.
Perioada de vânzare: 31 august – 4 septembrie.
La TAP sunt incluse bagaje de cală, pe lângă cele de mână, masa la bord, check in gratuit în aeroport, etc. Toate condițiile de călătorie sunt postate pe site.

Printre destinațiile aflate la promoție:

Portugalia: Lisabona, Porto, Azore, Madeira
Maroc – Casablanca, Marrakech, Tanger
New York, Miami si Brazilia Rio de Janeiro, Sao Paolo, Fortaleza, Natal, Recife, Belem, Manaus, Belor Horizonte, Brasilia City, Porto Alegre, Salvador)
Columbia(Bogota), Panama(Panama City), Venezuela (Caracas).

Perioada călătoriei: diferită în funcție de destinație.

Important: în momentul rezervării să introduceți codul promoțional TAPRO0815

Cele mai mici tarife:

Lisabona: de la 182 EUR, taxe incluse
Miami: de la 423 EUR, taxe incluse
Rio de Janeiro: de la 548 EUR, taxe incluse
Bogota: de la 583 EUR, taxe incluse
Panama City: de la 619 EUR, taxe incluse

M-am uitat după cele mai mici prețúri, la care se aplică discountul aferent, 10 %  sau 15% în cel de-al doilea ecran, de mâine.

Lisabona: 182 euro, verificați pe site disponibilitatea

TAP 2

Rio de Janeiro: 548 euro

rio

Miami: de la 423 euro

miami

Recomandare: nu stați pe gânduri dacă ați găsit oferta potrivită, la promoții cele mai bune bilete se dau imediat. Nu o să găsiți oricând în perioadele de promoție cele mai mici tarife, trebuie să încercați mai multe variante de perioade.
Am ccăutat inclusiv în perioada carnavalului de la Rio de Janeiro de anul acesta (5-9 februarie) și am găsit bilete la prețul de 874, cu 15% reducere avem 743 euro un bilet dus-întors în perioada Carnavalului, ceea ce este o oferă foarte bună.

Revenind la newsletter, vă puteți abona la TAP, pentru destinațiile lor, sau la companiile pe care le urmăriți – pentru Asia sunt companii anume care fac promoții regulat, sau pentru Londra, Amsterdam altele.

Care destinație dintre cele de mai sus este favorita voastră?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *