Cazare la Hotelul Indigo Edinburgh Scoția

Edinburgh Review Hoteluri Scotia

Hotel Indigo Edinburgh 2

În Edinburgh am stat o noapte la Hotelul Indigo, un boutique hotel situat în mijloul orașului nou. Hotelul este situat la o aruncătură de băț de Centrul Vechi și a câștigat anul acesta două premii importante, respectiv Brand Hotel of the year – la nivel național și regional.

Este perfect pentru o raită prin oraș, pentru a explora centrul și pentru a petrece pe Geroge Street, destinația numărul 1 a distracției în capitala Sccoției. 

Hotelul Indigo din Edinburgh are un lobby mic și cochet, la fel ca tot hotelul, desigur saună, sală de fitness, hotelul este echipat cu de toate.

Atmosfera este foarte liniștită, foarte intimă, numai britanici și toată lumea parcă încearcă să fie cât mai invizibil.  Nu are nimic de-a face cu hotelurile uriașe, cu grandoarea, opulența.

Mi-a adus în aminte mai degrabă de o pensiune, o sufragerie de familie decât de un hotel. Poate acesta este secretul: hotelul este foarte ”cosy’ foarte cald, familiar, nu pune presiune pe tine cu nimic și totuși finisajele, deși nu în stilul opulent, sunt de cea mai bună calitate.

Cazare la Hotelul Indigo Edinburgh Scoția

Camerele de la Hotel Indigo

Camera este foarte micuță, dar confortabilă. Sunt și camere mai mari în hotel. Camera este dotată cu absolut orice, de la aer condiționat la televizor plasmă, minibar, facilități de făcut cafea, ceai etc. 
Minibarul este bine dotat: erau cafele, dulciuri, cipsuri, ceaiuri, ciocolată. Toate de foarte bună calitate și în număr mare și toate din partea hotelului.

Toate lucrurile sunt de calitate, de la prosoape, la halate și mai ales cosmetice: aici se remearcă hotelurile într-adevăr deosebite. Am lăsat produsele mele și am folosit produsele de păr cu busuioc și mentă, sunt din cele cu extracte naturale, care oferă o experiență unică.

Micul dejun la Hotelul Indigo Edingurgh Scoția

Micul dejun…nu mi-a venit să scot aparatul foto, mai ales că nimeni nu făcea asta. Toți sunt discreți, dar este de vis: freshuri, smoothiuri, meniu 100% organic dar și orice altceva îți trece prin cap.

Am băut un fresh de rodie și iaurt organic cu fructe de pădure, alte fructe exotice, budinci și micul dejun englezesc.

Hotel Indigo Edinburgh 5
Hotelul Indigo Edingurgh Scoția

Hotel Indigo Edinburgh 3

Hotel Indigo Edinburgh 8
Cosmetice la Hotelul Indigo Edingurgh Scoția

Hotel Indigo Edinburgh 9

Hotel Indigo Edinburgh 12

Hotel Indigo Edinburgh 10

Hotel Indigo Edinburgh 11

Mi-a plăcut foarte tare hotelul, cel mai tare mic dejunul cu adevărat regal și delicios. Dar având în vedere că nu sunt comodă, mic dejunul ideal din Edinburgh îl visez pe unul dintre vulcanii adormiți din oraș.

La Arthur’s Seat, să fac un picnic, să privesc răsăritul după ce aș urca cele 30 de minute până în vârf pe propriile picioare, să fac mișcarea de dimineață.

Restul facilităților, sunt bine venite, însă apreciez și alte cazări mai puțin premiate. Dacă îndeplinesc condițiile minime de confort și poziționare, sau dacă este vorba de stat între prieteni, vechi sau noi.

Hotel Indigo Edinburgh 4

0 thoughts on “Cazare la Hotelul Indigo Edinburgh Scoția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *