7 noi rute Ryanair de pe noua bază de la Timișoara, 100 000 de bilete la tarif promoțional

Promotii ryanair

avion ryanair

7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo și o rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Ryanair a anunțat deschiderea bazei cu numărul 78 pe aeroportul Internațional Timișoara“Traian Vuia”. Baza, care va avea alocată prima aeronavă – investiție de 100 milioane dolari va fi operațională de la 1 Noiembrie 2016. Aceasta va fi prima bază românească Ryanair, care va transporta 575,000 de noi clienți pe an.

Cea mai bună veste a săptămânii, mai ales pentru timișoreni, care știu eu că se simțeau un pic lăsați deoparte – din punct de vedere al ofertelor de zbor foarte bune.

100 000 de bilete de avion începând de la €19.99 pentru călătorii în Noiembrie și Decembrie, și rezervări până la miezul nopții, Marți, 19 Ianuarie sunt deja online. 

Biletele pot fi rezervate direct de pe websiteul ryanair și includ taxe de aeroport și două bagaje gratuite de cabină.

Din comunicatul de presă Ryanair

Baza Ryanair la Timișoara va oferi:

1 aeronavă (100 milioane $)
1 rută internă către București (2 x zi)
6 noi rute internaționale: Berlin, Bruxelles (C), Dusseldorf (W), Frankfurt (H), Londra (S) și Milano (B)
35 de zboruri săptămânale
575,000 clienți / an
430* locuri de muncă / an

În Timișoara, David O’Brien, Chief Commercial Officer, Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna Noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Anunțăm deschiderea rutei Timișoara – București cu o frecvență de două zboruri pe zi, dar și a altor 6 rute internaționale către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor servi 575,000 de clienți într-un an, respectiv vor susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților aeroportului.
Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România. Pentru următoarele luni, clienții români trebuie să se aștepte și la alte îmbunătățiri asumate în cadrul programului“Always Getting Better”, aici fiind incluse noi interioare ale aeronavelor, noi uniforme pentru membrii echipajului, mai multe rute cu prețuri reduse, totul pentru că Ryanair continuă să ofere mult mai mult decât doar tarife mici.

Timișoara, Iarna 2016

București            2 x zi
Londra Stansted            1 x zi  
Milano Bergamo            5 x săpt.
Bruxelles Charleroi            3 x săpt.
Berlin            2 x săpt.
Dusseldorf Weeze            2 x săpt.
Frankfurt Hahn            2 x săpt.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.