Update: zboruri de la 2,99 euro/segment de Black Friday la Ryanair și zbor chiar azi la Atena

ryanair Uncategorized

Uodate: 2,99 euro/segment pentru zboruri din Bucuresti, Craiova si Timisoara pentru calatorii in periiada 1-15 decembrie, pana la miezul noptii. Ryanair a anunțat că începând cu miezul nopții, va pune la vânzare 250 000 de bilete de avion la prețul de 9,99 euro/segment. Prețurile includ două bagaje de mână gratuite, precum și taxele de aeroport. Totuși, chiar în acest moment, sunt multe bilete de avion cu prețuri foarte avantajoase, ca de exemplu 4,99 euro București Berlin, sau 2,99 euro Timișoara – Duesseldorf. Așa că, unde ne bem cafeaua în luna decembrie?

UPDATE: Încă sunt multe prețuri bune la Ryanair și cred că într-adevăr vor fi mereu oferte bune aici, într-un loc sau altul. Cu oferta de Black Friday însă este tentant să luăm bilete către destinații mai îndepărtate. București-Londra, Londra-Insulele Azore, sau Bucureși-Milano, Milano-Maroc, sau alte variante. Numai că trebuie să țineți minte: când cumpărați zboruri din bucăți, trebuie să luați asigurare! Sunt două bilete separate, chiar dacă mergeți tot cu aceeași companie. Ryanair nu vinde bilete București – Azore, sau București-Santorini, cu escală în Londra, respectiv Atena (posibilități sunt nelimitate). Ci doar două bilete de avion, separate, deci dacă se întâmplă ceva cu un zbor nu aveți nimic asigurat, așa că este mai bine să aveți escale generoase. Și asigurare.

Am căutat câteva tarife bune și am găsit o mulțime de variante, spre multe destinații. Acesta este de fapt secretul: la Ryanair găsim tarife bune oricând, nu doar în perioadele de promoții. Totul este să avem flexibilitate în privința datelor călătoriei, să căutăm și când găsim o ofertă care este bună, să o luăm. Desigur, este posibil ca azi să luăm și mâine să fie o promoție. Dar este posibil și ca azi să nu luăm și mâine să fie mult mai scump (am pățit și eu acest lucru).

Eu m-aș uita la Palermo de Black Friday: începând cu luna aprilie a anului viitor, vor fi zboruri directe București -Palermo, la momentul actual prețurile încep de la 26,99 euro/segment (un preț bun de altfel) dar cine știe ce surprize avem. În Palermo clar o să merg anul viitor, să văd numai când.

În rest , chiar vinerea aceasta voi zbura la Atena cu Ryanair, a doua oară toamna aceasta și o să vă țin la curent, cum arată orașul iarna. Ca de obicei, se pare că ajung într-un moment numai bun: după Președintele Obama, care a salutat Democrația din Grecia. Ce coincidență, gând la gând – țineți minte articolul ExTraViTa: Grecia este Democrație?  Glumesc, am fost inspirată de Atena, desigur, dar esența este că democrația a pornit de aici. Inspirată am fost și că nu am ajuns chiar odată cu Președintele Obama, că mereu cu aceste ocazii este mai multă nebunie pe străzi.

Deci care va fi destinația voastră următoare? Vă rezervați vreo vacanță cu ocazia Black Friday?

Ofertele de acum de pe siteul ryanair sunt cele de mai jos:

ryanair-black-friday3

ryanair-black-friday2

ryanair-black-friday1

 

2 thoughts on “Update: zboruri de la 2,99 euro/segment de Black Friday la Ryanair și zbor chiar azi la Atena

    1. Ce idee buna! Italia este mereu o idee buna, de altfel, daca este dupa mine 😀 Iubesc tara aceasta si imi este dor, cred ca fac si eu o nebunie (iar) de BF, nu de 1, că sunt pe meleaguri autohtone, Brasov si imprejurimi, dar sunt tarife bune toata luna <3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *