Maxx Royal Resort Kemer, probabil cel mai exclusivist resort din Antalya

Antalya Turcia

Acest complex ne-a lăsat cu gura căscată prin perfecțiunea detaliilor și frumusețea sa. Pur și simplu parcă era desenat. Plus amplasarea fabuloasă, cu spatele la munte și fața la mare. O mare curată, cu nisip fin. Și unde mai pui că ești primit cu șampanie roz, și tone de ciocolată: căpșuni în ciocolată, praline, ciocolată de toate felurile,  fântână de ciocolată.

Precum știți, am fost în Info Trip cu Nova Travel și am vizitat aproape 70 de hoteluri. Încep cu Maxx Royal Kemer Resort deoarece este the best și mi-a plăcut cel mai mult dintre toate hotelurile vizitate, alături de Robinson (un resort sport). Mi-au plăcut multe altele, chiar foarte foarte tare, dar trebuie să ai și favorite. Totul depinde de gusturi, minimalismul nu place tuturor, chiar în grupul nostru părerile au fost împărțile. Dar când ajungi acolo……

De la început mi-a plăcut atmosfera și cât de primitori au fost cei care ne-au întâmpinat și însoțit pe parcursul vizitei. Au fost foarte foarte amabili, deși aveau mulți turiști, cumva părea că le face plăcere că suntem acolo. Și nu a fost așa peste tot pe unde am fost, unii au fost chiar foarte aroganți cu noi, ne tratau de sus. Dar nu aici, cei care ne-au condus au fost mereu zâmbitori, au făcut glume, ne-au explicat, ce mai, am petrecut frumos și am luat și prânzul tot aici, ce bine.

Interiorul și exteriorul sunt de excepție: minimalism, tonuri naturale, multe flori. Pe scurt, m-am îndrăgostit de liniile simple, de perfecțiunea detaliilor. Și peste tot mirosea a primăvară, a proaspăt, de la nenumăratele tufe cu flori.

Una dintre cele mai frumoase piscine pe care le-am văzut vreodată, categoric, efectul spectaculos se datorează florilor

Apartamentele cele mai luxoase

Nici nu știu ce nu au, jacuzzi interior, exterior, transport cu elicopterul, serviciu privat, ce mai, ești răsfățat la maxim. Dar și prețul este pe măsură. Au și piscină privată și vedere la mare.

Și camerele cu vedere la piscina cu flori sunt superbe

Maxx Royal Kemer AntalyaDSC_4948

Lumea copiilor este magică

Erau foarte foarte mulți copii deja. Și mult personal, jocuri, totul era securizat, stâlpii și copacii din incintă erau îmbrăcați într-un material matlasat.

Primesc copii de la 1 la 17 ani. Copii sunt întâmpinați ca niște staruri de la intrare și li se face câte un pașaport, cu numele camerei, alte informații personale. Există un sistem pentru urmărire a copilului, video, inclusiv din camere.

Mini club, junior club: competiții, jocuri olimpice pentru cei mici, lecții de gătit, ziua piraților, vânătoarea de fantome, distracție la aqua park, play station, wi-fi internet pentru copii de 4-7 ani, lego room, cameră de dormit, cameră pentru activități, grădină cu jocuri etc.

Club pentru adolescenți, 13-17 ani. Fără băuturi alcoolice, aceștia au la dispoziție o cameră prevăzută cu pinball, playstation și alte jocuri.

Plaja este cu nisip alb, care nu frige nici când este căldura mai mare

Ca și în cazul piscinelor, există mai multe porțiuni de plajă

Distracție

Există o mare scenă dar și un club cumva izolat, deoarece este îmbrățișat de munte și la distanță de zonele unde sunt camerele.

Concerte, în anumite zile, fiind invitați vara aceasta (2016) inclusiv cântăreți precum Faydee, Craig David, Eva Simons, Gipsy Casual, Otilia, PH Electro, Zeynep Casalini, Mirkelam, Iskender Paydaş and Orchestra, Ayşe Özyılmazel & DJ Funky „C” etc vara aceasta.

Maxx Royal Kemer AntalyaDSC_4983
Pun aici poza unuia dintre managerii care ne-au insotit, pentru a-mi spala pacatele ca i-am cerut sa imi elibereze decorul sa fac poze

Restaurante

Totul la superlativ, ingrediente, preparate. Alegeri nenumărate, de fapt nu știu ce nu au. Azure Food Court cu restaurante:  Azure turk, Azure Italian, Azure Fishe, Azure 24. Plus restaurante a la carte: Tangerine Beach Snack & Sushi Restaurant & Night Club – situat în fața plajei,  la mare distanță de resort, în munte, aici petrecerea ține până la ultimul client. Plus, Bronze Steak House și nenumărate baruri și gelaterii, baruri cu ciocolată, detox, la piscine intrioare, exterioare, aqua parc. Puteți vedea aici toate facilitățile. 

Da, da și-au protejat turiștii, în sensul în care nu ne-au arătat SPA-ul decât pe din afară, dar au fost foarte simpatici, au deschis un restaurant numai pentru noi, cum ni s-a spus, bănuiesc că nu pentru onoare ci pentru a nu-i deranja cumva pe turiști, dar ne-au făcut să ne simțim special: ”special pentru voi am deschis, etc…” – simpatici.

Chiar dacă l-am văzut în prima zi și credeam că nu îmi va mai place un alt resort, au fost destule care m-au cucerit, în Antalya este imposibil să nu găsești o grămadă de opțiuni. O să vorbesc despre ele în articolele viitoare.

Am fost în acest Infotripul din Antalya la invitația agenției Nova Travel, parte a EUROLINES GROUP și cu sprijinul Nikon România.

Maxx Royal Kemer AntalyaIMG_20160505_150215

0 thoughts on “Maxx Royal Resort Kemer, probabil cel mai exclusivist resort din Antalya

  1. Oau!!! Intr-adevar resortul asta este intr-un mare fel, norocosi cei ce-si permit sa aiba un concediu aici. Din poze si din descrierea ta totul pare a fi la superlativ. Felicitari Mirela pentru articol si mult succes in continuare! Imi place tare de tot ceea ce faci! Mi-ar placea enorm sa am sansa de a calatori atat de mult. Bravo!

    1. Multumesc mult, da, norocosi! Si pas cu pas ajungem sa calatorim din ce in ce mai mult, daca avem lucrul acesta ca prioritate, tinem pumnii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *