Robinson Club Masmavi, Antalya, raiul pasionaților de sport

Antalya Review Hoteluri Turcia Uncategorized

Robinson Club Masmavi este raiul iubitorilor de sport. Potrivit pentru turiști de toate vârstele, cu sau fără copii, dar clar cu o pasiune pentru sport și un stil de viață sănătos. Aici aș sta și o lună de zile, este complexul numărul 1 pe care l-aș alege pentru o vacanță pentru relaxare și pentu a ajunge într-o formă de vis, în Antalya. Sălile de fitness deschise 24/24, restaurant vegan și cel mai important? Toți rezidenții practicau o formă de sport.

Dacă vă pasionează sportul, când veți ajunge aici veți avea impresia că sunteți în rai. În toată incinta uriașă, plină de verdeață și de piscine umblau numai oameni foarte foarte în formă, în costume de sport, ori de fitness, ori de alergare, ori cu o rachetă în mână.

Într-un foișor se ținea o clasă de Yoga, în altul o grupă foarte mare făcea TRX, pe plajă se jucau meciuri de volei.  A fost dragoste la prima vedere. Vă spun, îmi venea să las totul baltă și să încerc să mă infiltrez pe acolo pe undeva. M-a luat amețeala și îmi era greu să îmi cred ochilor, nu știam despre existența lanțului hotelier Robinson. Eugen, un alt pasionat de fitness din grup era și el într-o stare de beatitudine. Adică aici chiar ai totul pentru a lucra, aveam impresia că sunt la o convenție de fitness.

Robinson Club Masmavi Antalya20

Neobișnuit pentru un resort din Antalya:

La sălile de sport plin, barurile goale

Țineți minte că vă spuneam în articolul despre specificul hotelurilor din Antalya să vă informați foarte bine unde mergeți? Robinson Club Masmavi, chiar dacă este un resort frumos, bun pentru copii și pentru familii, cu siguranță nu vă va fi pe plac dacă nu vă place să faceți mult sport, pentru că nu vă veți găsi locul, este liniște și umblă mulți sportivi fanatici. Adică mie îmi place să fac sport și încerc să mănânc sănătos, dar mai scap, însă sunt oameni care se uită foarte ciudat la tine, ceva gen foarte de sus dacă te atingi de vreo prăjitură, sau dacă nu ești într-o formă de zile mari. Doamne ferește să îi întrerupi din exercițiul lor, sau activitate să îi întrebi ceva. Mi se pare că am văzut mulți din ăștia pe acolo, că îi recunosc, care strică cheful omului, duc lucrurile la extrem. Vestea bună este că în acest mediu ești foarte motivat să te ții de treabă. 

Pentru copii

Hotelul este cotat ca foarte potrivit pentru familiile cu copii, asta pentru că au tot felul de programe pentru micuți, cluburi în funcție de vârstă. Plus că sunt multe opțiuni de a mânca foarte sănătos. 

ROBY CLUB pentru 3-5 ani, Maxis pentru 6-7 ani, programul ROBY pentru copii de 8-12 ani, care include sport și distracție. Adolescenții între 13-17 ani au alt probram, ROBS.

Robinson Club Masmavi s-a deschis în luna aprilie a.c. pe o suprafață de 120 000 m². Are ieșire directă la plajă și 7 piscine. Complexul este format din multe corpuri de clădire, multe vile și viluțe, săli diverse, restaurante etc. 

Restaurant vegan

Da, au până și un restaurant vegan. La un resort All Inclusive din Antalya.

Robinson Club Masmavi Antalya7

Sporturi pe care le puteți practica 

– Stand-up paddling, tennis, golf.
– Group Fitness, Body&Mind classes, Personal Training.
– Sporturi acvatice, pentru adulți și copii.
– Volei de plajă, fotbal.
– Programe Well fit

Baruri

Lobby bar WELCOME, Pool bar, Main bar MEET, Beach bar SANDS & CHILL-OUT, Chillout bar, Tennis bar TENNIS, NITE CLUB  club disco.

Nu vă lăsați păcăliți: deși la baruri au orice în materie de băuturi alcoolice, majoritatea celor care stau aici optează pentru tot felul de combinații de sucuri proaspăt stoarse, smoothieuri verzi, limonade și alte combinații sănătoase. Nu am văzut pe nimeni cu o bere sau altă băutură alcoolică în mână în incintă, sau la piscină, spre deosebire de toate celalte locuri. Poate seara.

Prețuri

Am văzut pentru luna iunie pachete de la 1770 euro, pachet AI pentru 2 adulți și un copil, 7 nopți, bilete de avion, taxe, transfer și asistență turistică incluse.

Despre lanțul hotelier Robinson

Companie germană, care deține 23 de cluburi hoteliere în 11 țări. Filozofia grupului include 7 bastioane: sport, the ROBINS, mâncare și băutură, distracție, familie, WellFit și sustenabilitate. Ați înțeles: zen, stil de viață sănătos, orice sport vă puteți imagina și foarte multe facilități pentru familiile cu copii.

Mai multe informații despre lanțul Robinson și despre Robinson Club Masmavi găsiți pe websiteul lor, aici.  Am mers în această excursie la invitația Nova Travel, agenție parte a EUROLINES GRUP, cu sprijinul Nikoniști. 

Și managerul care ne-a însoțit era 100% ”ƒit”

Robinson Club Masmavi Antalya22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *