Pârtie…… refrenul preferat al iernii #Kitul de ski ideal #Hervis #dor de zăpadă

Consursuri

12196264_895109320583771_5539856540011267184_n

Știți că îmi place enorm zăpada, muntele, iarna pe pârtie: adrenalină, ciorbe delicioase, vin fiert cu scorțișoară – asta la sfârșit. Călătorind prin lume și arătându-le prietenilor din țările calde poze cu zăpadă, sau când văd pe instagram ce mai postez de pe pârtii, li se pare ceva de pe altă planetă, mirific. Așa că desigur, trebuie să ne bucurăm de iarnă, mai ales că suntem atât de norocoși având multe locuri unde putem merge, iar din București: țuști în tren și în două ore și jumătate suntem pe pârtie în Sinaia, iar seara putem să ne întoarem acasă. Sau cu mașina, sau… zăpadă să fie.
Articolul de față participă la concursul “Hervis – Kitul de ski ideal intr-un articol pe blog” și în el vă voi arăta cum arată un kit complet pentru o zi pe pârtie, încadrându-mă în bugetul de 1300 lei.

Am realizat un kit superb, care numai el ne poate face să ieșim din casă, să găsim un prilej de a-l folosi, un kit complet pentru un confort maxim pe pârtie. Însă dacă sunteți începători și nu aveți bugetul pentru toate obiectele, să știți că le puteți achiziționa în timp: majoritatea așa procedează, mai ales că la început nici nu știi prea bine ce și cum. Aaaa și dacă ajungeți foarte avansați, mereu o să se ivească noi nevoi, pe lângă cele de bază, sunt atâtea posibilități.

În general toată lumea începe de la pantalonii de ski, că deh cădem – este partea cea mai expusă, după geacă, mănuși – când ne-am săturat să ne înghețe mâinile de la mănuși nepotrivite care se udă imediat, după mască de schi – și am renunțat și la ochelarii de soare, iar când adrenalina începe să crească mai tare luăm și o cască. Eu aici am ajuns, la cască. Uitle mai sunt și un pulover fleece, o căciulă, deși căciuli mai avem, însă una nouă nu strică niciodată. Atâta timp cât ne încadrăm în buget.

Am practicat și schi și snowboard, în ultimii ani mai mult snowboard, dar folosesc echipamente mixte, mă refer la geci, pantaloni, etc. Toate sunt – din punctul meu de vedere bune și pentru una și pentru alta. Am și de schi și nu mă incomodează deloc pe placă și invers.

Și să vedem cum arată kitul de ski ideal de la Hervis:

Pantalonii:

M-am oprit la această pereche de la Cyngus Faye deoarece, pe lângă faptul că sunt impermeabili, rezistenți la vânt, respirabili și au protecție parazăpadă au o culoare foarte frumoasă și care ”sare în ochi”, o condiție necesară dacă practicăm sporturi de iarnă: ne vede lumea pe pârtie, să ne ferească, prietenii ne identifică ușor, plus că îmi plac culorile vesele.

pantaloni-schi-hervis

Preț pantaloni: 369,99 lei

Jacheta: Cygnus Fanny

Când aleg un kit desigur am în vedere și să mă asortez, asta este, pentru mine este important acest aspect, dar desigur mă interesează și confortul, deci caut variante care să îndeplinească ambele condiții: să îmi fie utile și să îmi placă. Jacheta poate fi folosită din punctul meu de vedere atât la ski sau la snowboard: este ușoară, rezistentă la vânt și cum pe pârtie eu mă încălzesc destul de tare prefer să nu am o geacă foarte groasă, ci impermeabilă, rezistentă la vânt și ușoară: Jacheta mai are 2 buzunare laterale, buzunar pentru schi-pass pe brat, mansete interioare elastice. În interior are protecție parazăpadă fixă și 4 buzunare pentru accesorii media. Cusăturile principale sunt etanșe – deci nu ne udăm când tragem o trântă.
Mai îmi place că are gluga detașabilă, de ce: când folosești casca nu mai ai nevoie și de glugă, te încurcă.

Jacheta_ski_hervis

Preț: 319,99 lei

Mănuși:

Mănușile Zanier Sprint alese sunt elastice, flexibile și au protecție de vânt. Sunt foarte la îndemână, fiind mai ușor de folosit, cele mai masive necesitând uneori să fie scoase (de multe ori) pentru telefon, etc. Dacă sunteți începători luați însă un model mai gros, aveți disponibile multiple variante.

manusi_schi_Hervis

Preț: 149,99 lei

Ochelari:

Uvex Speedy Pro, m-am oprit la culoarea roz, dar nu sunteți și voi obligați, la același preț aveți disponibile și alte culori, dar sunt și multe alte modele, depinde de preferințele fiecăruia. Mie îmi plac produsele Uvex și masca aceasta are protecție solară, sunt antiaburire, îmi și place și dă frumos – zic eu – cu restul echipamentului.

masca-schi-hervis

Preț: 89,99 lei

Cască

Căști…. drept să spun sunt multe, mi-a fost greu să aleg, am optat pentru Cygnus Casca Galea. Cred că este absolut necesar să purtăm o cască, pentru siguranța naostră, mai ales dacă începem să ne aventurăm pe pârtie. Mi-a plăcut modelul acesta deoarece este o cască feminină, are o greutate redusă, materialul interior absoarbe șocurile și are o bună aerisire să nu mă trezesc cu părul ud când o scot.

casca-schi-hervis

Preț: 179,99 lei

Pulover

Un pulover fleece este ideal pentru o zi la schi/snowboard: ține de cald, este ușor, iar acesta roz de la Snoxx este perfect, îmi place și culoarea și este foarte avantajos și ca preț, aș lua chiar mai multe nuanțe, chiar pe cea vernil fluorescent, care chiar dacă este pentru bărbați nu mă deranjează dacă este mai largă, aș lua un S. Mai ales că acum sunt la un preț atât de avantajos.

pulover-fleesce-hervis

Preț: 39.99 lei

Căciulă:

Ei, pentru drumul până pe pârtie și de la pârtie avem nevoie și de o căciulă, că doar nu mergem cu casca în cap până la hotel/tren, mașină, etc. Mi-a plăcut enorm căciula Benger deoarece mă înveselește să port o căciulă cu moț și este foarte călduroasă, fiind dublată – are fleece la interior. Se poate folosi cu succes și pe pârtie, dacă nu vă surâde ideea de a purta o cască.

căciulă-hervis

Preț: 129,99.

Recapitulare: un kit perfet pentru ski: geacă + pantaloni + mănuși + ochelari + cască + pulover + căciulă = 1279,99 lei

Misiune îndeplinită 😀

Desigur sunt multe alte produse care îmi fac cu ochiul, la cele de mai sus aș asorta perechea aceasta de booți, sunt perfecți. Iar raportul calitate/preț foarte avantajos: 499,99 lei.

booti-hervis

Iarna la noi este mirifică și abia aștept să înceapă sezonul, mi s-a deschis apetitul rău de tot pentru zăpadă și adrenalină. Mai multe detalii despre Hervis și despre produsele și ofertele lor pe website, aici.

În concluzie, puteți să vă jucați cu produsele, dacă vă orientați bine puteți realiza un kit complet, frumos și confortabil cu un buget de 1300 de lei, sau mai mult, sau mai puțin, după gusturi, preferințe și priorități.

Pârtie…….

DSC_7686

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *