București-Palermo cu Ryanair, din vara 2017

ryanair

Ryanair a anunțat, astăzi (17 august), o nouă rută din București către Palermo, cu trei zboruri în fiecare săptămână. Tarifele încep de la 24,99 Euro/sens pentru călătorii în lunile aprilie și mai 2017, cu taxe și două bagaje de mână gratuite incluse.

Ruta București-Palermo va fi introdusă începând cu data de 28 martie 2017, prima dintre noile rute Ryanair din București operate în calendarul de vară 2017, car urmează să fie anunțată.

Tarifele de 24,99 Euro/sens pentru lunile martie și aprilie și sunt disponibile pe pagina web Ryanair.com/ ro, până la miezul nopții, luni (22 august). Am văzut tarife mici și în luna mai, în iunie.

RUTĂ NOUĂ BUCUREȘTI – PALERMO

Rută Frecvență Dată lansare Tarif
Palermo 3 x săptămână 28 martie 24.99€

Denis Barabas, Sales & Marketing Executive CEE and Romania, Ryanair, a declarat: “Suntem bucuroși să anunțăm o nouă rută din București către Palermo, cu un serviciu de trei zboruri săptămânale începând cu luna martie, prima dintre rutele noastre operate din București în cadrul calendarului de vară 2017 ce urmează a fi dezvăluit curând în întregime.

Pentru a sărbători noua noastră rută, scoatem la vânzare locuri din București către Palermo la tariful promoțional de doar 24.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, luni (22 august).”

0 thoughts on “București-Palermo cu Ryanair, din vara 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *