Saptamana cyber Ryanair 8 zile de preturi foarte mici

ryanair Uncategorized

Ryanair a lansat azi, 21 noiembrie ‘Săptămâna Cyber’: 8 zile de vânzări promoționale pe siteul Ryanair.com și aplicația pentru mobil Ryanair.

Citez din comunicatul companiei:

Dând startul astăzi cu o promoție uriașă de Anul Nou, Ryanair a scos la vânzare 250,000 de locuri de la 9.99€ din peste 400 de rute, pentru călătorii în ianuarie și februarie, care pot fi rezervate până la miezul nopții, astăzi. (ora 24:00 GMT, Luni).

Prețurile din promoțiile Ryanair includ taxele de aeroport și două bagaje de mână gratuite.

Clienții trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com și paginile de Facebook și Twitter ale Ryanair pentru cele mai fierbinți oferte din Săptămâna Cyber – unde tarifele reduse ale Europei tind să devină și mai mici.

Vineri, 25 noiembrie: 20% reducere pentru călătorii în lunile decembrie-martie

vineri-cyber

Joi, 24 noiembrie: 5 milioane de locuri, 10% reducere, călătorii în perioada aprilie-iunie 2017

cyber-joi

Miercuri, 23 noiembrie: 100.000 de locuri, de la 9,99 euro/segment, zboruri în luna martie 2017

cyber-miercuri

Update, oferta de marți, 22 noiembrie: 15% reducere:

cyber-ryanair-marti

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Temperaturile au scăzut și odată cu ele și tarifele noastre, iar noi lansăm “Săptămâna Cyber”, săptămâna noastră de vânzări promoționale cea mai mare din toate timpurile. Avem 8 zile de promoții incredibile pe pagina web Ryanair.com și pe aplicație, oferind cele mai bune oferte pentru călătoriile cu avionul din Europa.

Astăzi lansăm Săptămâna Cyber cu250,000 de locuri la vânzare de la doar 9.99€ pentru peste 400 de rute, pentru călătorii în ianuarie-februarie și care sunt disponibile doar astăzi până la miezul nopții.Clienții trebuie să viziteze Ryanair.com pentru a profita de ofertă și să caute alte promoții speciale în fiecare zi din această săptămână.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *