Voi juriza proba Ryanair din Superblog 2016, s-a dat startul la înscrieri

Evenimente ryanair Uncategorized

Începe cea de-a 13-a ediție Superblog, ediția de toamnă și sunt cum nu se poate mai încântată să vă anunț că pe lângă parteneriatul media, voi și juriza o probă. Este vorba despre o probă Ryanair și abia aștept să citesc articolele din competiție și să interacționez mai mult cu bloggerii participanți.

De ce spun revin: în trecut am jurizat în jur de 20 de probe, mii de articole și am o metodă care nu dă greș, testată de multe ori. Nu spun mai mult, dar am pus suflet în competiție și m-am bucurat să o văd crescând.

Mulți dintre bloggerii implicați în Superblog se atașează și rămân în continuare parteneri media, devin din concurenți sponsori etc. Pentru că dincolo de premii și de deadline-uri este o comunitate.

Așa că dacă aveți un blog, nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă cât mai repede

Înscrierile au început și deja s-au înscris la start 50 de bloggeri. Am mai spus lucrul acesta, mă repet, dar este încă de actualitate și mulți nu îl cunosc: deși Superblog a construit deja o comunitate, noii veniți au fost mereu primiți călduros și s-au integrat foarte ușor. Mai mult, există colegialitate și chiar de multe ori bloggerii s-au ajutat unul pe celălalt. S-a întâmplat să căștige competiția și frecvent să ocupe locuri fruntașe bloggeri aflați la prima participare.

Consider că toți cei care termină Superblog sunt câștigători, pentru că acest maraton este un pariu cu tine, nu este ușor.  Unii au mai mult timp pentru construirea probelor, unii mai puțin, unii mai multă sau mai puțină inspirație pe moment, sau în legătură cu o probă anume. Este o provocare. Toată perioada competiției, petrecerea de sfârșit și Gala sunt prilejuri de bucurie. 

Aici toată lumea câștigă: noi prieteni, audiență, experiență și multe cunoștințe despre online și blogging.

Mai mult, datorită probei Ryanair, în această ediție participanții vor avea prilejul să învețe mai multe despre cum să își organizeze călătoriile. Dacă va fi temă … Iar dacă doriți să aflați mai multe despre Ryanair, uitați articolul 15 lucruri pe care probabil nu le cunoștați despre Ryanair, sau consultați aici #ryanair de pe bog. 

PS: Pe mine participarea la Supeblog m-a convins să intru în blogosferă. Participarea dă idei și dependență.

Abia aștept să citesc articolele voastre!

7 thoughts on “Voi juriza proba Ryanair din Superblog 2016, s-a dat startul la înscrieri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *