10 euro reducere pentru următorul zbor pentru toți noii înscriși pe ''My Ryanair''

ryanair Uncategorized

Din seria nici o zi fara Ryanair: azi a fost anunțată promoția “10€ reducere”, care se va desfășura pe parcursul a trei zile, de care vor beneficia noii înscriși pe “My Ryanair”. Toți cei care se vor înscrie în următoarele trei zile și care sunt noi membrii, vor primi câte o reducere de 10 euro pentru următorul zbor.

Ce oferă “My Ryanair”: în curând vor beneficia de reduceri și oferte dedicate, dar și de promoții exclusive prioritare. (nu mai țin minte exact dar parcă citisem undeva că vor avea un avans de 24 de ore pentru rezervarea biletelor de avion la prețurile din promoții). Posibilitatea de a-și crea profilul personalizat, stocarea în condiții de siguranță a datelor privind modalitatea de plată, a documentelor, a preferințelor de călătorie.

promotie-ryanair

Pentru solicitarea voucherului care oferă 10€ reducere pentru următorul zbor, urmați: 

  1. Accesați Ryanair.com / ro  
  2. Creați-vă un cont MyRyanair prin accesarea secțiunii ‘Înregistrează-te’
  3. Introduceți detaliile personale, salvați detaliile pentru documentele de călătorie și de plată
  4. După completarea profilului, rezervați un zbor –  zborul trebuie susținut înainte de 1 noiembrie 2016
  5. Primiți 10€ reducere la următorul zbor – clic pe ‘Folosește un voucher/premiu
  6. Realizează ambele zboruri înainte de 30 martie 2017

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

Mai mult de 11 milioane de clienți, deja s-au înregistrat pe “My Ryanair”, iar acum se bucură de rezervări și check-in mai rapide, și, o experiență Ryanair personalizată. Ca parte a promoției “Înregistrează-te & Economisește”, toți noii membri care se alătură “My Ryanair” și rezervă un zbor, vor primi o reducere de 10€ pentru următorul. Această ofertă exclusivă este valabilă doar până la miezul nopții, (ora 24:00 GMT), vineri, 9 septembrie, și invităm clienții să acceseze astăziRyanair.com/ro pentru a se înregistra și economisi chiar mai mult.” 

4 thoughts on “10 euro reducere pentru următorul zbor pentru toți noii înscriși pe ''My Ryanair''

  1. Foarte frumos! Incepe sa imi placa din ce in ce mai mult de ryanair. Cel putin de cand am citit la tine pe blog despre cursele lor si i-am folosit, mi se pare chiar ca sunt foarte buni si la capitolul pret si calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *