Promoție de iarnă Ryanair: locuri de la 9,99 € pentru Marea Britanie

Promotii ryanair

Ryanair a lansat azi o promoție uriașă (multe locuri disponibile și peste 100 de rute) cu prețuri de la 9,99 euro/segment pentru călătorii în Marea Britanie, în perioada noiembrie-ianuarie. Promoția este o oportunitate extraordinară de a zbura către Marea Britanie, sau către alte destinații, via Marea Britanie, plătind în jur de 40 de euro dus-întors, inclusiv în Barcelona, Varșovia, Danemarca, Norvegia, Germania, Polonia șamd…, destinații de obicei foarte scumpe.

Promoție de iarnă Ryanair: locuri de la 9,99 € pentru Marea Britanie

Biletele de avion includ taxele de aeroport și două bagaje de mână gratuite, unul mare, de maxim 10kg și dimensiune 55cm x 40cm x 20cm și unul mic, care poate fi geantă, geantă de laptop, sacoșă de cumpărături din Duty Free, cu dimensiunea maximă de : 35cm x 20cm x 20cm.

Tarifele sunt disponibile până la miezul nopții, Luni, 28 august, și pot fi găsite doar pe siteul companiei.

Din România, sunt disponibile 4 rute spre Marea Britanie, după cum urmează:

București – Bristol și București – London Stansted

Oradea – Londra Stansted

Timișoara – Londra Stansted

Și din Londra sau Bristol, mai departe către multiple destinații, le aflați pe toate urmând linkul de mai sus

Robin Kiely, Ryanair, a declarat:

“Iarna e pe drum și am lansat această promoție masivă de tarife pentru locuri, pentru mai mult de 100 de rute către și dinspre Marea Britanie, pentru călătorii din noiembrie în ianuarie, disponibile doar pe Ryanair.com. Această ofertă specială se va încheia la miezul nopții, Luni, 28 august, și invităm clienții să se grăbească pentru a-și asigura, astăzi, următoarea escapadă la tarif redus.”

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.