Citate de An Nou. Pentru un nou început

Diverse Motivație Visuri

Acum că a trecut vremea zurgălăilor, a sarmalelor, salatei de beof și a celorlaltor ”bunătăți” care dau pe dinafară din frigider și de pe masă, tradițional, începem să ne gândim la Noul An. Înainte de pregătirile pentru petrecerea de anul nou, haideți să alocăm câteva cesuri, nu multe, pentru introspecție și pentru planuri de An Nou.

Pentru că fiecare Nou An este un nou început și o nouă șansă de a deveni cea mai bună versiune a noastră, de a întâmpina pregătiți oportunitățile destinate nouă și pentru a trăi cum trebuie: la maxim fiecare zi, recunoscători și fericiți. Am adunat cu gândul la voi o colecție de citate frumoase pentru noul an, care sper să vă placă și să vă dea inspirație.

Citate de An Nou. Pentru un Nou Început

”Și acum întâmpinăm un nou an. Plin de lucruri care nu s-au întâmplat niciodată.” – Rainer Maria Rilke

”Vom deschide cartea. Paginile sale sunt albe. Vom pune cuvinte acolo singuri. Cartea se numește ”Opotunitate” și primul său capitol este Ziua de Anul Nou”.
― Edith Lovejoy Pierce

”Sper că în anul care vine veți face greșeli. Pentru că dacă faceți greșeli, atunci înseamnă că faceți lucruri noi, încercați lucruri noi, învățați, trăiți, vă forțați pe voi înșivă, schimbându-vă pe voi și schimbând lumea. Faceți lucruri pe care nu le-ați făcut niciodată înainte și cel mai important, Faceți Ceva.

De aceea aceasta este urarea mea pentru voi și pentru noi toți și urarea mea pentru mine. Faceți Noi Greșeli. Faceți glorioase, uimitoare greșeli. Faceți greșeli pe care nimeni altcineva nu le-a făcut înaintea voastră. Nu înghețați, nu vă opriți, nu vă îngrijorați că nu nu este suficient de bine, sau nu este perfect, orice ar fi: artă, dragoste, muncă, familie sau viață.

Orice vă este frică să faceți. Faceți.

Faceți noi greșeli, anul viitor și întotdeauna”
― Neil Gaiman

”În fiecare An Nou oamenii îți aduc niște cadouri, dar cel mai bun cadou pe care îl primești este mereu același: propria ta existență. Este totodată cel mai bun cadou și pentru ceilalți” – Mehmet Murat Ildan

”Faceți planuri de Anul Nou. Săpați înăuntrul vostru și descoperiți  ce v-ar fi plăcut să se întâmple în viața voastră anul acesta. Asta vă va ajuta să vă implicați. Este o afirmare că sunteți interesați de a vă trăi viața la maxim în anul care urmează” – Melody Beattie.

”Întipăriți-vă în inimă că fiecare zi este cea mai bună zi a anului”- Ralph Waldo Emerson

”Douăzeci de ani de acum înainte vei fi cu mult mai dezamăgit de lucrurile pe care nu le-ai făcut decât de cele pe care le-ai realizat. Așa că aruncă zarurile. Navighează departe de portul sigur. Prinde vântul schimbării în velele tale. Explorează. Visează. Descoperă.” – Mark Twain.

”Fie ca toate necazurile voastre să dureze la fel de mult precum rezoluțiile de Anul Nou” – Joey Adams

”Nu risipiți nicio lacrimă pentru mâhnirile de ieri.”– Euripides.

”Secretul succesului în viață este ca omul să fie pregătit pentru oportunitățile sale atunci când acestea apar.” – Benjamin Disraeli

Un alt an nou este aici…
de
William Arthur Ward

Un alt an nou este aici…
Un alt an de trăit!
Să alungăm grijile, îndoiala și frica,
Să iubim și să râdem și să dăruim!

Acest an nou nouț îmi este dat mie
Să trăiesc fiecare zi cu avânt…
Să cresc în fiecare zi și să încerc să fiu
Cât pot de bun!

Am oportunitatea
Încă o dată să repar greșelile
Să mă rog pentru pace, să plantez un copac,
Și să cânt cântece mai vesele”

”Noul an stă în fața noastră, ca un capitol într-o carte, așteptând să fie scris. Putem să ajutăm să scriem această poveste prin stabilirea scopurilor.” Melody Beattie

”Dacă mă întrebi despre rezoluția pentru noul an, va fi să aflu cine sunt.” – Cyril Cusack

”Suntem autorii destinului nostru. Nimeni nu poate vedea viziunea mai clar, crede în ea și lucra mai mult pentru a o transforma în realitate decât vizionarul”  – Nike Campbell-Fatoki

”Deoarece anul se apropie de sfârșit, este timpul pentru reflecție – timpul de a elibera vechile gânduri și credințe și să iertăm vechile dureri. Orice s-a întâmplat în anul trecut, Anul Nou aduce noi începuturi. Experiențe noi și excitante și relații ne așteptă. Haideți să fim recunoscători pentru binecuvântările trecutului și pentru promisiunile din viitor.” – Peggy Toney Horton

”Salutări noului an și noii șanse de a face lucrurile bine”― Oprah Winfrey

”Cuvitele de anul trecut aparțin limbii de anul trecut
Și cuvintele noului an așteaptă o nouă voce.
Și pentru a pune capăt trebuie să faci un nou început”

(Little Gidding)”
― T.S. Eliot

 

”În fiecare Nou An, aveam înaintea noastră o nouă carte care conține 365 de pagini albe. Haideți să le umplem cu toate lucrurile uitate de anul trecut – cuvintele pe care nu le-am spus, dragostea pe care am uitat să o arătăm și binefacerea pe care am uitat să o oferim”
― Peggy Toney Horton

”Multe lucruri sunt aruncate în calea noastră în acest joc al vieții. Cum te descurci cu ele arată adevăratul tău caracter. Vreau ca voi toți să simțiți speranța, dragostea și pasiunea pe care o simt pentru anul nou care vine și pentru restul vieții mele. Vreau ca voi Toți nu doar să vă urmați visele, dar să vă distrați al naibii de bine făcând lucrul acesta. Dragoste și căldură, May ♥”
― May Water/May B. Wilde

”Fiecare An Nou trbuie să fie sărbătorit în inima naturii – în mijlocul unei păduri sau pe malul unui lac sub milioane de stele – pentru că natura este cea care a făcut toată existența noastră posibilă!”
― Mehmet Murat ildan

”În Anul Nou, nu uitați niciodată să mulțumiți trecutului vostru pentru că el v-a permis să ajungeți la ziua de azi! Fără streptele din trecut, nu poți ajunge în viitor!”
― Mehmet Murat ildan

”Să faci rezoluții pentru noul an este un lucru. Să rămâi hotărât și și să le vezi realizate este cu totul altceva”― Alex Morritt, Impromptu Scribe.

Și dacă ați fost inspirați de atâtea voci care pomenesc rezoluția de noul an, consultați articolul de anul trecut în care am vorbit despre importanța stabilirii unei direcții, a unor priorități Lista de Noul An: cum o facem și cum funcționează pentru a ne atinge visele

Pe de altă parte, viața ”se întâmplă” în fiecare zi, o trăim clipă de clipă, așa că este bine ca măcar o dată pe an să ne aducem aminte că trebuie să trăim fiecare moment, aici, acum. Una dintre cele mai frumoase lecții de viață a venit de la cunoscutul scriitor Jorge Luis Borges, care avea, din păcate, 85 de ani când a scris unul dintre cele mai circulate poeme ale sale: Dacă aș putea să îmi trăiesc viața din nou, gânduri bune pentru 2015

Călătorii însorite în 2017!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *