Concurs: câștigați un sejur la Munchen, învățând despre magia naturii Germaniei

Consursuri

Știți că îmi plac concursurile cu premii în vacanțe. Și nu orice vacanță, ci una de răsfăț, într-un oraș emblematic, Munchen. Pentru a intra în concurs trebuie să completați un scurt formular, care este un prilej de a învăța câteva lucruri interesante despre locuri de poveste din Germania. Nu vă faceți griji, dacă nu cunoașteți răspunsurile le puteți afla imediat. Un pont: sunt legate de natură, tema de promovare a Germaniei în 2016.

Pana pe data de 31 Ianuarie 2017, Organizatia Germana pentru Turism și Lufthansa derulează un concurs prin care invită participanții să cunoască mai bine Germania ca destinație de vacanță pornind de la tema de promovare a Germaniei în anul 2016, ‘Natura‘.

Înscrierea în concurs durează câteva minute în care veți răspunde la cinci întrebări. Totodată vă veți înscrie în lista pentru tragerea la sorți a marelui premiu, un city break la Munchen, pentru două persoane, cu transportul și cazarea asigurate.

Mi-a atras atenția faptul că biletele sunt disponibile din mai multe aeroporturi din România: biletele de avion dus-întors, sunt pentru două persoane pe ruta București-Munchen, cu plecare din București, Timișoara, Sibiu, sau Cluj-Napoca.

Etape concurs:

1. Accesati pagina de concurs aici

2. Raspundeți corect la toate cele cinci întrebări. Chiar dacă nu le cunoașteți, accesați butonul roșu “Dacă nu știi răspunsul, click aici și vei afla”. Valabil pentru fiecare întrebare. Chiar dacă nu veți răspunde corect, veți fi atenționați și veți avea posibilitatea de a reveni asupra întrebării (deși, precum spuneam, aveți ajutor).

raspunsuri-lufthansa

3. Completați datele solicitate în formularul de final.

4. Automat veți primi un voucher de 20 euro pentru zborurile Lufthansa. (până la 31 decembrie 2016).

5. Succes! Ați intat în cursa pentru un city break pentru două persoane, la Munchen.

Știu că am mână bună la concursuri, așa că vă urez succes și dacă ați câștigat, dați vă rog de știre aici, să mă bucur împreună cu voi!

Organizația Germană pentru Turism este o instituție de stat ce promovează Germania ca destinație turistică și are peste 30 de reprezentanțe în diferite țări. Reprezentanța din Serbia se ocupă de promovarea Germaniei în 6 tari, inclusiv România.

Natura, tema de promovare a Germaniei în 2016

  • 40% din suprafața Germaniei reprezinta zone protejate, arii conservate sau parcuri naturale.
  • Aproximativ o treime din suprafața totală a terenurilor din Germania reprezintă pădure: „Pădurea Germaniei” conține acum 90 de miliarde de arbori cu o vârstă medie de 77 de ani.
  • Mai mult de 2,4% din suprafața Germaniei este acoperită de apa
  • Coasta Germaniei se întinde pe circa 1.200 de kilometri de-a lungul Mării Nordului și Marii Baltice. Cea mai mare dintre insulele germane este Rügen. În extremitatea nord-estica este situată insula Usedom, cu o suprafață de 445 km², pe care Germania o împarte cu Polonia.

germania1

Călătorii frumoase vă doresc!

8 thoughts on “Concurs: câștigați un sejur la Munchen, învățând despre magia naturii Germaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *