Ryanair va oferi zboruri Air Europa către Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și SUA

ryanair

Ryanair a anunțat – ce bucurie –  un parteneriat cu Air Europa, care va oferi posibilitatea clienților Ryanair de a rezerva zboruri lung curier direct pe pagina Ryanair.com.

Deci ziua de azi este istorică pentru iubitorii de călătorii, clienții putând rezerva zboruri cu Air Europa pe 20 de rute din Madrid către 16 țări din America de Nord, Centrală și de Sud, incluzând Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și Statele Unite.

În viitor, zborurile din Madrid vor putea fi conectate cu cele domestice, aceasta fiind a doua etapă a parteneriatului cu Air Europa, care va fi anunțată când va fi dat startul.

A doua etapă a parteneriatului cu Air Europa va fi lansată mai târziu în cursul acestui an și va permite clienților să se conecteze la zborurile lung curier Air Europa prin Madrid. Ryanair continuă discuțiile cu alte companii aeriene de lung curier pentru o potențială alimentare și parteneriate pentru zboruri de conexiune.

În Madrid, Michael O’Leary, CEO Ryanair, a declarat: “Suntem încântați să anunțăm acest parteneriat extraordinar cu Air Europa, care permite clienților noștri să exploreze și să-și rezerve zborurile lung curier, pe 20 de rute din Madrid, către orașe încântătoare din Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic și SUA, de pe pagina web Ryanair.com. Ryanair operează peste 50 de rute de scurt curier din/către Madrid și acum clienții noștri își pot rezerva zboruri pe rutele de lung curier ale Air Europa, către destinații care includ Buenos Aires, Havana și New York”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *