Croaziera pe Lacul Constanta 13

Croaziera pe Lacul Constanta din Bregenz Vorarlberg

Austria Bregenz Vorarlberg

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le puteți face în Bregenz, capitala statului austriac Vorarlberg este să faceți o croazieră pe lacul Constanța. Există nenumărate opțiuni din care puteți alege, noi optând pentru o călătorie scurtă, în jurul portului, pe malul lacului Constanța, într-o frumoasă după-amiază de iunie.

Croaziera pe Lacul Constanta din Bregenz Vorarlberg

Există nenumărate opțiuni, privind croazierele care s pot face din Bregenz. Puteți naviga pe tot lcul Constanța, merge în diferite orașe care îl mărginesc, sau participa la una dintre nenumăratele petrecerei tematice. Cum sună seara spaniolă, sau disco, sau seara festivalului, sau Oktoberfest, sau croazieră către insula florilor, Mainau? Bine, cu siguranță.

Acestea sunt însă pentru cei care petrecm mai mult timp în Bregenz, dacă sunteți doar pentru câteva zile, trebuie să mă mulțumiți cu una sau două experiențe. Așa am făcut și noi, având doar o mini croazieră, în jurul portului.

A fost o ieșie frumoasă, calmă, o plimbare deosebit de plăcută. Ne-am bucurat de adierea vântului, admirând malul lacului și așezările de pe el și de o tratație la bord (se plătește separat, dar prețurile sunt mici, sau oricum, la fel ca peste tot).

Biletele le puteți lua direct de la casa cu valuri de pe malul lacului, alegeți croaziera care vi se potrivește și vânt în pupa! Mai multe detalii pe acest link.

Mai multe idei despre ce puteți face în Bregenz în articolul: TOP 10 atractii turistice in Bregenz Vorarlberg – o capitală de poveste

Croaziera pe Lacul Constanta 1

Croaziera pe Lacul Constanta 2

Croaziera pe Lacul Constanta 3

Croaziera pe Lacul Constanta 4

Croaziera pe Lacul Constanta 5

Croaziera pe Lacul Constanta 6

Croaziera pe Lacul Constanta 7

Croaziera pe Lacul Constanta 8

Croaziera pe Lacul Constanta 13

Croaziera pe Lacul Constanta 9

Croaziera pe Lacul Constanta 10

Croaziera pe Lacul Constanta 11

Croaziera pe Lacul Constanta 12

Croaziera pe Lacul Constanta 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.