Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 7

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel, in Höchst, Vorarlberg

Austria Bregenz Mâncare în jurul globului Vorarlberg

În Vorarlberg am vizitat un producător local de Schnapps și fructe uscate, care a părăsit viața și confortul dintr-o companie multinațională pentru viața de fermier. Harald Schobel a lăsat o poziție foarte importantă, confruntându-se cu toate provocările antreprenoriatului, muncind mai mult, având mai puține câștiguri, dar cu multă pasiune. Și atunci când lucrurile sunt făcute asumat, 100% din pasiune și cu multă grijă, rezultatul nu poate fi decât excepțional.

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel, in Höchst, Vorarlberg

Povestea

Nu știu cum se face, dar din ce în ce mai mulți oameni din toate colțurile globului simt nevoia de a lua viața de la capăt, de a face altceva. Așa cum ne-a spus și Harald Schobel, a simțit nevoia de a trăi autentic, de a se întoarce la rădăcini, de a produce efectiv ceva palpabil. Așa că a investit toate câștigurile în compania Schobel Höchstgenuss. Au accesat și fiderite fonduri, rezultatul fiind unul pe măsură: un showroom de prezentare și o distilerie moderne, într-un cadru natural încântător.

Harald Schobel ne-a spus că nu este interesat să ajungă să aibă o companie foarte mare, că dorește să păstreze o producție limitată, premium, pentru a nu pierde din calitate și nici din plăcerea pură de a lucra într-o comanie mică, nu dorește transformarea companiei într-una medie, sau mare. Lucrul acesta m-a pus pe gânduri, pentru că efectiv am realizat că stau în fața unui om care știe cine este, ce vrea și care își dorește să trăiască frumos, muncind, așa cum o făceau înaintașii, dar desigur cu beneficiile aduse de tehnologia modernă.

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 12

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg

Harald Schoben a pus multă pasiune în compania Schobel Höchstgenuss

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 8

Compania Schobel Höchstgenuss

Numele companiei este o combinație a numelui de famie al proprietarilor, cu numele satului natal, în care de altfel și fruncționează compania Höchst, care înseamnă maxim și cu Genuss – plăcere, de la bucuria cu care oferă consumatorilor produsele. Deci plăcere maximă.

10 Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 5

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 7
Cel mai bun schnapps

Schnapps

Schnapps-urile companiei sunt realizate în mod tradițional de dublă distilare. Ei folosesc tehnologia modernă dată de o distilerie de ultimă generație, dar sunt produse în procesul tradițional. Rezultă rpoduse de o calitate superioară, care efectiv se simte. Totul este delicios aici.

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 6

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 4
Pchete pentru cadouri

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 1

Fructe uscate

Am degustat fructele uscate produse aici și am avut o revelație, sunt cele mai bune pe care le-am încercat vreodată. Sunt BIO și nu au adăugat zahăr sau alte arome, ceea ce se simte. După ce am mâncat merele și perele uscate de la Schobel, nu mai vreau să încerc altele. Glumesc, vreau, dar au ridicat enorm de mult ștacheta. Papilele noastre gustative au fost încântate peste măsură.

Procesul tehnologic este ”vinovat”, toate fructele fiind sortate manual, feliile de fructe scăzând cu până la 8% din greutatea înițială în curs de 24 de ore. Și tot așa, mai departe. Frcutele nu sunt încâlzite, toate vitaminele și aroma lor fiind păstrată intactă. Jur, nu am gustat căpșuni, pere, prune sau caise deshidratate mai bune vreodată.

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 2

Comercializare și contact

Dacă ajungeți aici, aveți o degustare gratuită. Produsele nu le găsiți peste tot, fiind vândute direct de către companie în magazinul din Höchst, precum și în magazinele de delicatese din Vorarlberg și mai ales online, le puteți găsi aici. 

Adresa: Frühlingsgarten 7 | 6973 Höchst

Telefon: +43 (664) 1245515

Schnapps si cele mai bune fructe uscate la Harald Schobel Vorarlberg 3

#myvorarlberg #visitvorarlberg 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.