Începe Superblog 2017: de ce trebuie să participi și tu la cea de-a 15-a ediție

Consursuri Uncategorized

Țară, țară cea mai longevivă competiție de blogging din țara noastră a strigat adunarea Superbloggerilor pentru ediția a 15-a! Și toți participanții: competitori, sponsori, jurați, bloggeri parteneri așteaptă cu sufletul la gură adrenalina, socializarea, discuțiiel pasionate din grupul închis și foarte foarte dinamic de Facebook și mai ales Gala de Premiere. Care anul acesta va fi la …. Hotel Royal din Poiana Brașov!

De ce trebuie să participi și tu la Superblog,

fie că ești blogger sau sponsor

Dacă ești blogger:

Superblog este mai mult decât o competiție, este o comunitate. Participând, vei avea ocazia să faci parte din frumoasa și enigmatica societate – aproape – secretă a participanților și a sponsorilor Superblog. Îți vei face o mulțime de noi prieteni, vei învăța o grămadă de lucruri, îți vei găsi ”condeiul” sau perfecționa și totodată, poți să câștigi foarte multe premii, în bani și tot felul de produse de la sponsorii competiției, în total la această ediție valoarea totală a premiilor depășind suma de 20.000 lei.

Dacă ești reprezentantul unei companii

Superblog este cel mai frumos proiect din car epoți face parte. Și nu mă refer doar la valoarea intrinsecă adusă de expunerea primită, care este uriașă. Mă refer și la interacțiunea dintre oamenii din spatele baricadelor, cei care lucrează în departamentul de comunicare, sau de marketing și bloggeri. Înveți multe lucruri, înțelegi mai bine participanții și lumea online în genral. Și poate chiar îți vine ideea să îți deschizi un blog, așa cum mi-a venit mie, fiind – exact – sponsor în competiție Superblog. Dar asta parcă se întâmpla în o cu totul altă viață!

SuperBlog în cifre

14 ediții

2300 de participanți

28 000 de articole creative, pe temele propuse de sponsori

15 Gale de Premiere, pentru că nu-i așa, iubim online-ul, dar parcă ne place să ne vedem și offline, iar petrecerilor Superblog li s-a dus buhul și nu degeaba! Chiar după festivitatea de premiere – lungă dar emoționantă și deloc plictisitoare – începe fiesta!

Superblog 2017:

Periada de desfășurare: 26 septembrie – 1 decembrie 2017.

Înscrierile au început la 1 septembrie și continuă pe toată durata competiției.

Poate să se înscrie toți cei care au un blog în limba română cu vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole. Nu contează traficul și tematica, condeiul însă da și mai ales dedicarea. Mai multe detalii, regulamentul de participare și formularul de înscriere în competiție sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Sponsori SuperBlog 2017: AIA Proiect, Answear.ro, CND Turism – Vacanțe Speciale, Certificat-rapid.ro, Colop, Editura RAO, Farmec, Francize.ro, Hotel Royal Poiana Brașov, Hotmama.ro, Hurom Romania, InterComFilm Distribution, La Fântana, Magazinultau.ro, Swiss Solutions, Telecredit, Wu Xing, Yoda Romania.

ExTraViTa este blogger partener, alături de:

Bloguri partenere: adrianatirnoveanu.ro, ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, christian.hertzug.info, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, ExTraViTa.ro, mihaelaroxana.ro, nimicurifantezii.blogspot.ro, opisicaneagra.ro, pezevenchi.ro, raluca03.wordpress.com, robintel.ro, savatoronto.com, SexulSlab.ro, tehnocultura.ro, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 14 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2300 de participanți și s-au scris peste 28.000 de articole. Detalii, pe www.super-blog.eu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.