Trollerul te scoate în lume: cele mai bune trollere de cabina toamna aceasta

Uncategorized

Trollerul te scoate în lume: cred că trollerul spune cu mult mai multe despre tine decât aproape orice alt obiect pe care îl porți. Sau poate că orice, pentru că de obicei aici se lasă garda jos. Am pregătit o selecție de trollere de cabină care merită investiția, datorită calității, durabilității și nu în ultimul rând al aspectului.

Cât de des trebuie schimbat trollerul?

De fiecare dată când nu mai este funcțional: când roțile nu mai funcționează bine, când este prea uzat, nu știu, fiecare cum simte!

Pentru cei care țin la aspectul exterior: oricât de aranjat ești și orice haine și bijuterii ai purta, dacă ai un troller murdar, vechi, eventual rupt pe la colțuri, ți-ai stricat imaginea sigur!

Totuși, când ai un troller de calitate, cu diferite zgârieturi, dar curat, înseamnă că ai călătorit mult. Anumite lucruri nu trebuie schimbate după modă, neapărat, dar un lucru bun este făcut să dureze și să fie ușor de folosit, în timp își amortizează valoarea.

Troller buget mic, dar frumos, impecabil: îți place variația? Nu uita. trollerul spune ceva și prin culoare, formă, prin tot.

Din ce să fie trollerul?

Prefer trollerele scoică, din material dur, nu pe cele din material. Pentru că… nu se udă, totul stă înăuntru etanș. Totodată sunt mai iginice: poate greșesc, dar se pot șterge ușor cu spirt, cu orice, pe când cele din material de câte ori se spală? Microbii se tot adună!

Atenție la dimensiuni!

Dacă până de curând angajații unor companii aviatice închideau ochii la depășirile de dimensiuni ale bagajelor, este posibil ca în scurt timp să plătim pentru centimetri în plus. Așa că este mai important decât niciodată să ne încadrăm în limitele impuse de fiecare companie. Un centimetru poate fi trecut cu vederea, dar nu trei!

Totodată, este important și să fie rezistent, deși pentru călătorii în Europa bagajul de cabină trollerul de cabină nu trebuie neapărat să fie cel mai rezistent, deși calitatea se simte și la alte aspecte.  Ne protejăm sănătatea când avem un troller care se împinge foarte ușor, în locul unuia pe care îl cărăm cu greu după noi. Aspecte la care trebuie să ținem cont:

  • roțile foarte bune și implicit este foarte ușor de manipulat
  • roți spineer 360 de grade categoric
  • 55*40*20

Acum sunt și promoții atractive, tocmai bine pentru a-ți achiziționa un troller, uitați alegerile ExTraViTa din toamna aceasta:

Buget mic

Troller Benzi

Din ABS, 54*20*37. Inconvenient: materialul, ABS: se zgârie de obicei foarte ușor. Totodată, necesită lacăt separat, nu are încorporat sistemul de siguranță.

Plus: preț foarte bun, roți 360, ușor și este foarte elgant, cu personalitate!

Troller Benzi Alb

53*47)19, 31 litri. Este un troller frumos, similar cu cel de mai sus, însă un pic diferit pe partea de design.

Troller Benzi elegant

Roți spinner, dimensiune ideală: 55*36*20 cm. În rest, similar cu cele de mai sus. Este un troller cu personalitate, elegant.

Troller Gladiator neon lux

Între buget mic și mediu, trollerul Gladiator. Tot din ABS (deci pericol de zgârieturi obținute ușor). Dimensiuni: 55*40*20 cm. Un troller frumos, elegant. Și ae cifru TSA, încorporat. De acum încolo, la revedere lacăt, cheiță, pentru toate trollerele e mai jos. 

Buget mediu

Troller American Tourister by Samsonite

Roți multidirecționale, cifru, 55*40*20 cm. Un troller vesel, cu personalitate, cu reducere 52%! Foarte rezistent, calitate excepțională!

Modelul de mai jos nu mai este în stoc, în schimb am văzut un troller efectiv frumos, galben, chiar acum.

Samsonite S cure 55 cm

De ce ne place? Este din polipropilena, foarte compact, elegant, roți foarte bune. Dimensiune? Perfectă: 55*40*20 cm! Iar capacitatea este de 34 de liti. Acum, cu 20% reducere:

Culori: negru, roșu, bleu – aqua blue (superb)

Troler Cabina Roncato Light

 

55*40*20 – 41 litri. Nu știu, nu mi s-a părut mai încăpător decât S Cure (prietena mea are S Cure eu acesta). Mi s-au părut chiar la fel.

Este un troller foarte rezistent, a rezistat eroic deși l-am supus la o mulțime de șocuri. Să nu spun că l-am cărat de câteva ori după mine câțiva kilometri. Ce mai, este un produs excelent!

Și… este realizat din materiale reciclabile!

Este și roz și alte culori are 15% reducere!

Buget mare:

Bellagio Bric’s – 55 cm

Trollerul Bellagio de la Bric’s este elegant și o alegere a multor vedete e top. 55*38*20 cm, este foarte bine compartimentat, are o capacitate de 36 de litri, roti de foarte buna calitate, desigur și curelușe din piele. Are acum o reducere de 20%. Disponibil și pe alte culori, prețul fiind mai mare. 

Buget cerul este limita:

Luis Vuitton Horizon

Un troller fantastic. Realizat din piele, sau canvas, este total plat! Asta înseamnă că este extrem de mult spațiu, fiecare centimetru fiind valorificat! 55*39*21 cm, 37 litri.

Pe lângă trollerele cu monogramă, cu monogramă și personalizate, compania are și trollere care nu sar în evidență. Din piele, de la culori țipătoare până la neutre, sau non culori – negru.

Cel mi elegant: crem, din piele

Vesel: din piele și galben!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.