Qatar Airways introduce zboruri directe catre Pattaya, Thailanda

Promotii QATAR Uncategorized

Începând cu data de 28 ianuarie 2018, Pattaya va deveni a cincea destinație din Thailanda pentru Qatar Airways, alături de Bangkok, Krabi, Phuket și Chiang Mai – aceasta din urmă începând cu data de 12 decembrie, iar prețurile pentru Chiang Mai sunt acum extrem de tentante: 416 euro zbor dus-intors Bucuresti-Chiang Mai cu toate taxele incluse. Biletele sunt puse in vanzare si pentru Pattaya.

Ruta va fi operată cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, care au 22 de locuri la business class și 232 la class economică, între Aeroportul Hamad International Doha și U-Tapao Rayong Pattaya International Airport.

Biletele au fost puse încă în vânzare direct pe siteul Qatar Airways și în momentul de față prețurile sunt de la 412 euro/segment, cu toate taxele incluse. Însă pentru alte destinații, prețurile sunt cu mult mai mici, de exemplu Chiang Mai, de la 416 euro dus/intors! Insa trebuie să vă grăbiți, făcând simularea, primul preț era de la 412 când am vrut să aleg a sărit la 416, deci faceți mai multe simulări și nu stați pe gânduri, dacă vă doreați de mult timp o vacanță în aceste locuri, prețurile sunt într-adevăr excelente!

Tranzitul se face în aeroportul Hamad International Doha, unul dintre cele mai frumoase aeroporturi posibile, cu o mulțime de facilități.

Qatar București Chiang Mai: de la 416 euro dus/intors

Zbor Qatar Airways Bucuresti – Pattaya de la 836 euro dus-intors


Călătorii frumoase!

După o carieră de 8 ani ca Head of Media în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de retail din România, Mirela și-a luat lumea în cap. La propriu. Ulterior s-a dedicat freelancingului, călătoriilor și scrisului pe blogurile personale. Cu scopul declarat de a vizita toată lumea, dar încet, de patru ani de zile îi inspiră și pe alții să își urmeze visurile și totodată să se bucure de călătorii, aducând ponturi și sfaturi practice din toate destinațiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *