Qatar Airways introduce zboruri directe catre Pattaya, Thailanda

Promotii QATAR Uncategorized

Începând cu data de 28 ianuarie 2018, Pattaya va deveni a cincea destinație din Thailanda pentru Qatar Airways, alături de Bangkok, Krabi, Phuket și Chiang Mai – aceasta din urmă începând cu data de 12 decembrie, iar prețurile pentru Chiang Mai sunt acum extrem de tentante: 416 euro zbor dus-intors Bucuresti-Chiang Mai cu toate taxele incluse. Biletele sunt puse in vanzare si pentru Pattaya.

Ruta va fi operată cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, care au 22 de locuri la business class și 232 la class economică, între Aeroportul Hamad International Doha și U-Tapao Rayong Pattaya International Airport.

Biletele au fost puse încă în vânzare direct pe siteul Qatar Airways și în momentul de față prețurile sunt de la 412 euro/segment, cu toate taxele incluse. Însă pentru alte destinații, prețurile sunt cu mult mai mici, de exemplu Chiang Mai, de la 416 euro dus/intors! Insa trebuie să vă grăbiți, făcând simularea, primul preț era de la 412 când am vrut să aleg a sărit la 416, deci faceți mai multe simulări și nu stați pe gânduri, dacă vă doreați de mult timp o vacanță în aceste locuri, prețurile sunt într-adevăr excelente!

Tranzitul se face în aeroportul Hamad International Doha, unul dintre cele mai frumoase aeroporturi posibile, cu o mulțime de facilități.

Qatar București Chiang Mai: de la 416 euro dus/intors

Zbor Qatar Airways Bucuresti – Pattaya de la 836 euro dus-intors


Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *