Qatar Airways introduce zboruri directe catre Pattaya, Thailanda

Începând cu data de 28 ianuarie 2018, Pattaya va deveni a cincea destinație din Thailanda pentru Qatar Airways, alături de Bangkok, Krabi, Phuket și Chiang Mai – aceasta din urmă începând cu data de 12 decembrie, iar prețurile pentru Chiang Mai sunt acum extrem de tentante: 416 euro zbor dus-intors Bucuresti-Chiang Mai cu toate taxele incluse. Biletele sunt puse in vanzare si pentru Pattaya.

Ruta va fi operată cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, cu aeronave Boeing 787 Dreamliner, care au 22 de locuri la business class și 232 la class economică, între Aeroportul Hamad International Doha și U-Tapao Rayong Pattaya International Airport.

Biletele au fost puse încă în vânzare direct pe siteul Qatar Airways și în momentul de față prețurile sunt de la 412 euro/segment, cu toate taxele incluse. Însă pentru alte destinații, prețurile sunt cu mult mai mici, de exemplu Chiang Mai, de la 416 euro dus/intors! Insa trebuie să vă grăbiți, făcând simularea, primul preț era de la 412 când am vrut să aleg a sărit la 416, deci faceți mai multe simulări și nu stați pe gânduri, dacă vă doreați de mult timp o vacanță în aceste locuri, prețurile sunt într-adevăr excelente!

Tranzitul se face în aeroportul Hamad International Doha, unul dintre cele mai frumoase aeroporturi posibile, cu o mulțime de facilități.

Qatar București Chiang Mai: de la 416 euro dus/intors

Zbor Qatar Airways Bucuresti – Pattaya de la 836 euro dus-intors


Călătorii frumoase!

Mirela este autoarea blogului ExTraViTa – Experiențe, Visuri, Călătorii, din pasiune pentru călătorii și aventură. Blogul ExTraViTa este unul dintre cele mai citite din România, subiectele preferate fiind legate de călătorii solo, croaziere, ponturi legate de călătorii, bagaje, modă și frumusețe pe drum.

Lasă un răspuns