Cele mai bune și cele mai slabe companii de croazieră în 2018: indicele de satisfacție al consumatorilor

Uncategorized

Cele mai bune și cele mai slabe companii de croazieră în 2018 după indicele de satisfacție al consumatorilor: Oceania Cruises este pe primul loc și Norwegian pe ultimul. Raportul publicat de compania care măsoară gradul de satisfacere a consumatorilor Which? a dezvăluit că turiștii preferă navele mai mici, cu mai puțini pasageri și cabine mai mari. Aceștia au studiat 13 companii, întrebând pasagerii despre experiența referitoare la aspecte precum serviciile pentru clienți, spațiul din cabine, facilitățile de la bord, distracția și raportul preț/calitate. Ce scor obțin majoritatea companiilor conoscute, să vedem:

Cele mai bune companii de croazieră

1. Oceania Cruises, cu un preț mediu de 335 de euro/noapte: indice de satisfacție: 89%.
Oceania oferă croaziere în toată lumea, dar nu are mai mult de 1250 de pasageri la bord și a primit cinci stele din cinci la toate aspectele, inclusiv cel referitor la spațiul la bord pentru fiecare pasager. La toate aspectele mai puțin divertismentul la bord, unde a primit tei stele. Însă asta poate însemna mai puțină gălăgie personal prefer și resorturile cu puțină animație spre deloc, nu vreau să stau la piscină și să fie gălăgie.

2. Saga: oferă croaziere numai pentru persoanele peste 50 de ani. rețul mediu este de 286 euro/noapte indicele de satisfacție 85%. Foarte apreciate sunt gratuitățile la bord, precum vinul.

Conform redactorilor Daily Mail, pasagerii care au ales nave mai mici, indiferent că a fost vorba de pachete luxoase sau economice, au avut cel mai mare grad de satisfacție.

Cele mai bune companii mari

8. P&O – preț mediu 185 euro/noapte, nivelul de satisfacție al clienților 71%. Cu servicii bun ela bord, spațiu suficient în cabine și suficient spațiu pentru fiecare pasager la bord (în spațiile comune).

9. Marella (fosta Thomson), preț mediu de 172 de euro pe noapte, rata de satisfacție a clienților este de 68%. Fieare navă are mai puțin de 2000 de pasageri.

Cel mai scăzut rating

13. Norwegian Cruise Line, preț mediu 198 de euro / noapte, indice de satisfacție 60%. Trei dintre navele Norwegian transportă mai mult de 4000 de pasageri, sunt gigantice!

Cât despre mine, mă interesează să am o experiență de acest fel. Iar o croazieră în care chiar mi-aș dori să merg, știți cât mă fascineză Jamaica este: Jamrock pour le coinesseurs.

Sursa: Daily Mail 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *