asigurare calatorie sporturi extreme

World Nomads cea mai buna asigurare pentru calatorii independenti si aventurosi

Sfaturi de călătorie Utile

Căutați o asigurare excelentă pentru orice riscuri asociate călătoriei, dar care să includă și riscurile asociate cu activități și sporturi extreme, care să funcționeze oriunde pe glob și care să poată fi încheiată chiar și în timpul călătoriei? Poate v-ați hotărât să faceți nu știu ce nebunie și asigurarea voastră nu acoperă aceste riscuri? Atunci asigurarea World Nomads este ceea ce aveți nevoie, o asigurare care are multiple avantaje și este folosită de foarte mulți nomazi digitali și nu numai.

Discutând cu mulți călători, unii chiar veterani ai vacanțelor pe toate continentele realizate pe cont propriu, am realizat că foarte mulți nu au idee despre cea mai bună asigurare din lume pentru călătorii independenți, respectiv World Nomads. Și mulți ar fi avut nevoie, în diferite etape și ar fi evitat multe neplăceri.

Uitați câteva motive pentru care această asigurare este cea mai bună pentru călătorii independenți și aventuroși, cel puțin dintre cele despre care am auzit. Nu este însă o asigurare ieftină, dar cred că merită osteneala. 

O asigurare concepută de alți călători independenți

World Nomads a fost concepută de călători pentru călători. Adică acoperă toate riscurile asociate unei călătorii, cele reale, de pe teren adică. Simplu, fără alambicări și interpretări. Punct ochit, punct lovit. Puteți citi pe site la categoria Who we are despre povestea fondatorilor și vedea echipa din spatele acestei companii precumși celelate date. A pornit de la un călător care și-a lăsat job-ul în 1989 și a început să călătorească prin lume. Ulterior, a găsit finanțare și a dezvoltat World Nomads, unde toți cei implicați sunt pasionați de călătorii.

Călătorii aventuroși o adoră

 

Toți călătorii pe termen lung pe care îi urmăresc și admir o folosesc. Plus multe alte publicații și afaceri dedicate călătorilor independenți, care o recomandă, de exemplu: Lonely Planet, Eurail, Tourradar, Intrepid și probabil cel mai cunoscut travel blogger din lume, Nomadic Matt. 

Acoperă peste 150 de activități din categoria ”de aventură”

Călătorii care au creat aceasată asigurare adoră să forțeze limitele în călătorii, așa că au dezvoltat o listă foarte lungă de activități care sunt acoperite de asigurare.

Pe apă, în aer, pe uscat? Sunt zeci de activități acoperite. Nu știu câți dintre voi cunoașteți acest aspect, dar dacă vă răniți făcând un sport extrem majoritatea asigurărilor de călătorie, cel puțin cele clasice, nu vă vor acoperi cheltuielile.  Dacă nu este specificat care anume este sport extrem, orice puțin ieșit din norme poate fi încadrat în această categorie, ca de exemplu rafting sau orice altceva.

Asigurarea World Nomads acoperă multe activități, inclusiv: aerial safari, bungee jumping, zburatul cu deltaplanul, cu balonul, tobogane cu apă, skydiving, trekking, campare, snowboarding etc. Lista completă este pe site și diferite condiții se aplică pentru diferite țări.

 

Poți încheia asigurarea și în timpul călătoriei

Dacă ești în călătorie și dorești să călătorești mai mult, poți să îți prelungești asigurarea de oriunde de pe glob ești sau să o contactezi în timpul călătoriei.

Asistență de urgență 24/7

Ai pățit ceva pe drum? Operatorii WN te vor asista, în mai multe limbi de circulație internațională, la orice oră, conectându-te cu unități medicale și transport.

Sunteți curioși ce și în ce situații s-a returnat? Revendicările se pot face online și uitați aici câteva cazuri:asigurare calatorie sporturi extreme

Revendicări și soluții

Ce acoperă asigurarea

Păi cm tot ce ți-ai putea dori, de la costuri cu intervențiile medicale, la calmarea durerilor stomatologice, accidente, întreruperea călătoriei, întârzierea călătoriei, bagaje pierdute, repatriere în caz de boală sau altceva, multe, sunt detaliate toate situațiile în formularul de calcul, care este foarte transparent și clar. Un mare punct în plus!

Donezi comunităților locale

Călătorii pasionați sunt de obicei interesați și de factorul social din locurile în care ajung, caută să și dea ceva înapoi. Dacă vă înscrieți în această categorie, veți fi fericiți să știți că WN conectează călătorii cu proiecte dezvoltate de diferite entități de caritate, așa că finanțați proiecte în destinații cu cea mai mare necesitate. O taxă de footprint este adăugtă la orice asigurare.

Până acm, au fost donați peste 2,889 milioae de euro, dintre care 1, 093 milioane de la călători, pentru a finanța 182 de proiect dezvoltate de comunitățile locale. O să vedeți taxa inclusă în calculul asigurării.

Există două opțiuni: Standard și Explorer

Asigurările au două opțiuni, cea mai scumpă incluzând și accidente diverse. Totodată,  sunt diferite opțiuni și despăgubiri pentru diferite situații, de la întrerupt călătoria, la bagaje pierdute și așa mai departe.

Ce preț are asigurarea?

Prețul asigurărilor fluctuează mult, în funcție de țara unde te duci, de perioada în care te duci, dacă ești singur, în cuplu sau în familie, de vârstă etc.

Puteți calcula foarte simplu însă care va fi prețul, cu ajutorul calculatorului de pe site, care funcționează rapid și este extraordinar de simplu și de ușor de folosit.

Calculați aici asigurarea

Puteți să vă asigurați și laptopul, sau altă aparatură, pe aceeași asigurare.

Există o taxă care se aplică pentru toate cererile de rambursare, în afară de cele de urgențe medicale, evacuare sau repatriere.

Tot ce am spus despre calcule și prețuri se regăsește explicat foarte clar în formularul online!

Călătorii frumoase!

asigurare calatorie sporturi extreme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *