Genți Weekend de Voiaj: alegerile ExTraViTa

Uncategorized

Gențile de voiaj weekend, sau duffle bags nu lipsesc din recuzita de călătorie. De la celebrele genți din piele cu un aer vintage la genți din canvas sau din material, gențile weekend sunt deosebit de utile și de confortabile în călătorii. Visez la o geantă weekend din piele, pentru că aceste piese îmi aduc aminte de perioada de pionierat a călătoriilor, când încă se descopereau multe, când se cartografiau continentele, când se descopereau cascade. Tot din acet motiv îmi plac și cuferele de călătorie. Iar dacă un cufăr ar fi o alegere cam prea excentrică (mai ales când nu ai câteva ajutoare), geanta weekend este mereu în tendințe și o alegere elegantă.

Geantă Weekend din piele – o achiziție excelentă

Eleganță atemporală! Iubesc aceste genți, ia culoarea preferată este maro închis, sau mahon. Disponibile în mai multe variante de culoare și dimensiuni, gențile au o reducere mare, prețul de 599 de lei fiind unul foarte bun pentru o geantă din piele naturală fabricată în Italia. Mai mult căptușeala este impermeabilă, iar geanta are și curea de umăr! Dimensiuni: 45*29*7->25 cm.

Geantă Weekend Treviso 599 lei  (redusă de la 1390)

geanta perfecta weekend void
Gențile acestea sunt de luat: sunt superbe, elegante si un raport caitate/pret de exceptie

Altele: Geantă Pompei cuirmaro deschis – 649 ron, redusă de la 1690 ron

Geantă de voiaj Benzi – ieftin și bun

Geanta Benzi BZ este o geantă frumoasă, elegantă și are un preț foarte foarte atractiv. Este încăpătoare, are un cordon de umăr reglabil și dimensiunile de 50 x 28 x 24 cm. Crem, bej sau maro!

Geantă Benzi – preț 49,99 lei (reducere de la 79,99 lei)

geanta weekend void 2

Geantă Gladiator Lily

Geanta Lily, feminină și foarte încăpătoare (59 litri) și dimensiuni 63*39*24 poate fi folosită cu succes în călătoriile cu mașina, dar nu neapărat ca bagaj de mână, depășeșete un pic dimensiunile, eșii fiind din material nu cred că ar fi probleme, se poate ventual plia.

Geantă Lily neagră (există și roz) – 209,99 lei (redusă de la 259,99 lei)

Vedeți și: Geantă Gladiator Kaki – 199,99 lei (redusă de la 259,99 lei)

genta void weekend 1

Geantă Wekend Roncato Deluxe

Geanta Ronfato este o alegere durabilă, produsele fiind recunoscute pentru calitatea lor. Este o geantă impermeabilă, spațioasă și care poate fi folosită ca bagaj de mână. 44*26*17 cm. Deși produsele Roncato nu sunt foarte cunoscute la noi, în Italia sau alte țări europene, ele sunt demult în preferințele multor călători și recognoscibile.

Geantă weekend Roncato – preț 404,60 lei (reducere de la 476 lei).

geanta voiaj weekend 5

Longchamp Le Pliage: L sau XL

Am mai scris de ce ador gențile Le Pliage și de ce sunt gențile ideale în căltorii. Gențile de voiaj au aceleași specificații: sunt foarte foarte ușoare, impermeabile, genți de designer la preț mic, rezistente. Se pot folosi oricum, ca bagaj de mână sau chiar de cală (dacă nu vă este milă de ele. Se spală ușor însă. Nu am găsit în România, puteți cumpăra din aeroporturi, va fi cea mai bună alegere, mai ales dacă mergeți undeva cu un bagaj și vă întoarceți cu două (la cumpărături de exemplu), geanta va fi practic insesizabilă în bagaj, împăturită.

Dimensiuni geantă voiaj nylon L: 45x35x23cm

Dimensiuni geantă voiaj nylon L: 55x40x23 cm

Preț Le Pliage Travel L/XL: 85/95 euro

geanta pliabila weekend

Louis Vuitton KEEPALL BANDOULIÈRE – o geantă nemuritoare

Gențile de voiaj Lous Vuitton sunt realizate din canvas și vor ține efectiv o viață. Detaliile din piele sunt deosebit de rezistente, iar dacă este necesar se înlocuiesc, am impresia că gratuit? Gențile sunt disponibile în mai multe printuri, se pot personaliza și cea din imagine are 60 x 33 x 26 cm. Preț: 1320 euro J.

geanta weekend

2 thoughts on “Genți Weekend de Voiaj: alegerile ExTraViTa

  1. Ce idee buna. Pana acum am folosit toller de cabina. Geanta respectiva am mutat-o la capitolul sport. Ba mers la sala ba la inot. E incapatoare insa incomoda cand ma gandesc la fqptul ca trebuie efectiv sa o car pe umar. In mana … exclus. Am cwl putin un copil in brate si/sau agatat de mine. Vor veni vremuri mai bune iar articolul tau chiar imi va fi util cand va trebui sa aleg.
    Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.