Cathay Pacific

Cathay Pacific relaxează obligativitatea de a purta mască pentru pasagerii Business și First Class

Uncategorized

Sursa foto copertă: Cathay Pacific

Despre ce relaxare este vorba? pasagerilor First și Business Class nu li se va mai solicita să poarte mască atunci când scaunele sunt rabatate la orizontală, transformate în pat pentru a dormi.

Cathay Pacific, compania aeriană din Hong Kong susține că modul de compartimentare din cabinele First și Business Class oferă  un spațiu personal generos, ceea ce creează distanță între călători și acest lucru ajuta la combaterea răspândirii aeriene a COVID-19 între pasageri.

Încă din luna mai 2020, Cathay Pacific a început să solicite tuturor pasagerilor să poarte măști de față pe toată durata călătoriei, de la check-in la aeroport până la loungeuri, precum și în timpul zborului.

Noua scutire pentru pasagerii din cabinele premium a fost anunțată membrilor echipajului printr-o notă internă emisă săptămâna trecută și confirmată ulterior de un purtător de cuvânt al companiei aeriene, conform Executive Traveller.

Purtătorul de cuvânt al Cathay Pacific a confirmat pentru publicație veridicitatea informației, declarând că „locurile din clasa I și Business sunt mai spațioase, cu pereți despărțitori, iar pasagerii sunt scutiți de a purta mască atunci când scaunele sunt așezate plat pentru somn” . Reprezentantul companiei a mai menționat și faptul că aeronavele sunt echipate cu sisteme de filtrare „capabile să filtreze 99,9999% din particulele de praf, inclusiv virusul și bacteriile”.

Pasagerii sunt exceptați de la purtatul măștii și când mănâncă. La Business și First Class poți să mănânci tot timpul dacă vrei. Probabil că tacit, la clasele premium nu poartă mască decât cine dorește. Însă sunt mulți care da, poartă chiar și combinezoane din acelea de protecție. Dar probabil că acum, că s-a dat drumul la vaccinare, se dorește să îi lase pe pasagerii de la Business și First Class să aibă o experiență relaxată, dacă aceștia doresc asta. Uitați mai jos un video cu Naomi Campbell în avion.

Sursa: Executive Traveller

Am zburat de câteva ori în cabinele Business Class ale Qatar Airways și singurul regret a fost că zborul a fost mult prea scurt:

Zbor București Chiang Mai Qatar Airways Business Class – recenzie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *