Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm

bagaj de mana Bagaje

Am căutat mult câteva trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm. De ce este atât de greu să găsim un troller cu dimensiunile de 55*40*20 cm? Adică dimensiunea maximă a trollerului acceptat de către Ryanair și Blue Air dar care se încadrează în dimensiunile acceptate de probabil toate ompaniile aeriene?

Găsim multe 57*36*23 sau 55*38*23, Sau 55*36*18 și multe alte variante nefericite. Peste 95 % din oferta de la noi nu respectă dimensiunile acestea. Este atât de greu pentru companiile care comercializează trollere să facă selecția în funcție de ce este cel mai sigur că vor vinde?

Ryanair are aceeași dimensiune acceptată dintotdeauna (sau de 8 ani de când zbor cu ei). La fel Blue Air. Deci nu este ceva venit din senin. Primesc des întrebări despre dimensiuni așa că din când în când voi prezenta selecții cu produsele ideale.

Ryanair a început să aplice ca la carte sau pe aproape regulile referitoare la dimensiunea bagajelor. Poate nu atât de strict precum înainte de ”Always Getting Better”, când nu puteai să faci un pas greșit că plăteai. Dar pentru a ne feri de neplăceri este necesar să avem un bagaj care respectă dimensiunile. Am selectat câteva trollere și bagaje mici de cabină ideale, cu dimensiunile acceptate, care sunt aceleași și la BlueAir.

Bagaje Ryanair de cabină:

Un bagaj mare care poate fi troller, dimensiunile maxime: 55*40*20 cm.

Un bagaj mic de cabină 35*20*20 cm.

Bagaj Blue Air de cabină:

Un bagaj mare de 55cm x 40 cm x 20cm

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm

Dacă îți place să călătorești ușor, dar nu ușor de tot, poți lua în considerare aceste trollere, care au dimensiunile MAXIME acceptate. Deci sunteți în siguranță și totodată nici nu pierdeți spațiu.

Personal prefer trollerele care au carcasă dură, nu din material, pentru că se curăță mai bine, sunt mai igienice. Sunt excelente și pentru când te prinde ploaia când ești undeva pe drum (în cazul în care nu ai transfer privat și iei transportul local și mai mergi și un pic pe jos). Totodată, pentru că am forjat mult trollerele, prefer să am ceva de bună calitate pentru  că rezistă la multe șocuri.

Deocamdată avem doar câteva opțiuni ”ca la carte”. Să le vedem:

A și o să încep să caut și internațional, să văd din ce aeroport poți cumpăra trollerul perfect 🙂

Troller Aero Hard 55*40*20 cm – dimensiunea maximă acceptată de majoritatea companiilor aeriene

Spre deosebire de spinnere (pe care le ador) , trollerele cu roți ascunse au un volum cu mult mai mare. Astfel încât, poți aduce la bord și cu 20% mai multe produse, dacă alegi un astfel de troller, îl găsești aici!

troler cabina travelkit

Troller negru JOHN TRAVEL: 279 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 1
Troller negru 

Troller Gladiator alb: 499 lei 

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 6
Gladiator alb

 

Troller American Tourister by Samsonite Skytracer, Galben: 499 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 7
American Tourster galben

 

Troller Gladiator Neon Lux negru: 364,99 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 5
Troller Gladiator Lux

Troller American Tourists by Samsonite negru: 469 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 2
Troller American Tourists negru

Troller Samsonite flux albastru: 729 lei

 

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 3
Samsonite Flux

Troller Pepe Jeans gri: 617 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 11
Pepe Jeans troller

 

Troller American Tourster Technum (sunt și gri și  negre): 559 lei

Trollere cu dimensiunea Ryanair și BlueAir 50*40*20 cm 10
American Tourister

Deci cam aceasta este la noi oferta de trollere cu această dimensiune. Mai există Samsonite S cure, cel roșu este superb și cam atât. Toate sunt din segmentul medium, niciun low-cost aici. Dar merită să investești într-un troller bun, mai ales dacă călătorești low cost. Nu o să te lase ușor o să fie comod să îl tragi după tine chiar și kilometri întregi dacă mai mergi și pe jos. Și nu o să pățească nimic. În timp, un troller își scoate investiția.

Cu toate acestea, repet, nu înțeleg de ce nu există o ofertă mai bogată în acest segment. De ce avem zeci de dimensiuni SF pe care nu le are nicio companie aeriană și nu avem ce trebuie? Mister!

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *