Ryanair închide baza din Timișoara din 25 martie

Uncategorized

Ryanair a anunțat și că va închide baza din Timișiara, adică va reloca aeronava din Timișoara. Rutele către București și Milano vor fi operate cu aeronave din alte baze pe perioada calendarului de vară 2018. 

Toți clienții afectați vor fi notificați prin email și SMS, prezentându-li-se opțiunile disponibile – ramburs întreg sau transfer gratuit pe o rută alternativă.

Decizia Ryanair de a-și închide baza din Timișoara rezultă din performanța comercială slabă, într-un moment în care cererea pentru o aeronavă Ryanair crește pe alte aeroporturi din Europa.

David O’Brien, Chief Commercial Officer, a declarat:

Regretăm închiderea bazei noastre din Timișoara, cu o aeronavă alocată, începând cu 25 martie curent, care se datorează perfomanței comerciale slabe. Două rute către Milano și București vor continua să fie operate cu aeronave externe, ca parte a programului Vara 2018. Toți clienții afectați vor fi notificați prin email sau SMS, și li se vor face cunoscute opțiunile disponibile – fie un ramburs complet sau un transfer gratuit pe o rută alternativă. 

Programul curent de iarnă al Ryanair, care include cele șapte rute din Timișoara, va continua să fie operat conform planificării până la închiderea bazei pe 25 martie, și ne prezentăm scuze sincere clienților incomodați de această decizie.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *