poze krabi thailanda 3

Autoritatea pentru Turism din Thailanda organizează excursii pentru oameni singuri împreună cu Tinder

Uncategorized

Itinerarul „Insula secretă” face parte din nouă excursii „Single Journey” pentru a încuraja călătorii thailandezi singuri să călătorească mai mult în Thailanda. TAT – Autoritatea pentru Turism din Thailanda a organizat călătoria în parteneriat cu Thai Smile Airways, Drive Digital –  o platformă de călătorii și stil de viață și aplicația Tinder.

Bangkok, 23 februarie, 2021 – Autoritatea pentru Turism din Thailanda (TAT) a organizat recent a doua călătorie „călătorie solo”, sub tema „Insula secretă” la Ko Khai în Phang Nga, ca parte a unui program format din nouă rute noi special concepute pentru călătorii singuri.

Excursia a avut loc sâmbătă, 20 februarie 2021. Dl Khemphol Uiyayakul, Secretar al Ministrului Turismului și Sportului, și dna Thapanee Kiatpaiboon, Guvernator Adjunct TAT pentru Produse și Afaceri din Turism, precum și alți executivi din cadrul TAT și Drive Digital au adus 50 de participanți singuri pentru a experimenta coasta Andamanului și frumusețea sa pitorească naturală.

Călătoria a început cu o excursie cu feribotul de la debarcaderul Visit Panwa din Phuket până la Ko Khai din Phang Nga pentru o activitate de agrement pe plajă și o muzică live, totul realizat respectând strict măsurile de siguranță, igienă și distanțare socială.

Domnul Khemphol, a declarat, „pandemia COVID-19 a afectat o schimbare a comportamentului de călătorie spre un nou normal. Iar călătoriile solo cresc în popularitate. În conformitate cu creșterea călătoriilor solo, noile tururi ‘Single Journey’ din Thailanda au fost introduse pentru a răspunde noii piețe emergente”.

În cadrul inițiativei „Single Journey”, TAT a proiectat nouă rute de turism către diverse destinații din Thailanda, inclusiv Mae Hong Son; Chiang Mai și Chiang Rai; Lop Buri și Saraburi, Si Sa Ket și Ubon Ratchathani; Udon Thani și Loei; Chumphon și Surat Thani; Phuket; Ayutthaya; și Bangkok.

Traseul turistic al „Insulei secrete” a urmat călătoriei inaugurale „Single Journey”, o croazieră de-a lungul râului Chao Phraya din Bangkok, desfășurată pe 20 decembrie 2020. Organizată în parteneriat cu Grand Pearl Cruise, TAT a adus aproximativ 100 de călători singuri thailandezi să viziteze nouă temple budiste sacre într-o singurpă zi, pentru a aduce un omagiu lui Buddha și a cere binecuvântări. Călătoria a fost găzduită de renumitul ghicitor și expert în Feng Shui Chang-Tosaporn Sritula.

Doamna Thapanee a spus că inițiativa „Single Journey” a oferit posibilitatea călătorilor „singuri” sau „solo” de a-și face noi prieteni, de a întâlni oameni care au aceleași preferințe și de a călători împreună.

„Prima călătorie a fost destinată persoanelor religioase, în principal budiste, deoarece mulți budiști thailandezi cred că vizitarea a nouă temple într-o singură zi le va aduce binecuvântări, deoarece nouă este un număr de bun augur. Această călătorie a fost pentru oamenii cărora le plac plajele și insulele, iar următoarea călătorie este pentru oamenii cărora le plac experiențele de călătorie de lux ”, a spus dna Thapanee.

Cea de-a treia călătorie „Single Journey”, programată pe 6 martie 2021, va include o croazieră cu cină la apusul soarelui în Pattaya, Chonburi.

Sursa: comunicat de presă TAT

Mai multe informații despre acest subiect:

www.tourismthailand.org
www.sneaksdeal.com/singlejourney

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *