Megabus Transport in Marea Britanie Low Cost 7

Megabus Transport Autocar Marea Britanie Low Cost de la 1 liră/rută

Marea Britanie Scotia Sfaturi de călătorie

Doriți să vizitați Marea Britanie? Știm cu toții că poate fi destul de scump. Însă există o opțiune extraordinară de a ajunge oriunde, cu prețuri de la 1 liră călătoria. Din Londra (pentru că sunt multe bilete de avion ieftine acolo) putem ajunge în Edinburgh, Inverness, oriunde vrem cu prețuri mici de tot. Am căutat pentru mai și am găsit cu 3 lire cursa Lodra – Inverness (îmi dodresc mult să ajung în Inverness și de aceea m-am utat aici).

Megabus Transport Autocar Marea Britanie Low Cost

Deci am găsit Londra – Inverness cu trei lire. Așa, la prima strigare

Megabus Transport Autocar Marea Britanie Low Cost 1

Însă pentru a găsi tariful cel mai bun, există posibilitatea de a căuta cu:

Fare Finder Megabus

Cu ajutorul opțiunii Fare Finder, – sub Explore în meniul principal – selectezi locul de plecare, data plecării și de acolo ți se vor sugera diferite rute, în funcție de preț. Am găsit foarte multe cu 2 lire! Deci poți să faci un itinerariu prin Uk în funcție de rute și să vezi toată țara cu o economie majoră la transport. Poți ajunge și în Irlanda.

Pe site arată la rute și țări din Europa, însă arată conexiunile cu alte companii.

Megabus Transport Autocar Marea Britanie Low Cost 7
Megabus Transport Autocar Marea Britanie: preturi mici

Condiții de călătorie cu Megabus

Gratuit: WiFi la bord și totodată stații pentru încărcarea device-urilor. Bagajul permis gratuit este de 20 de kilograme și se poate ține în autocar în spațiile de deasupra.

Nu este nouă compania Megabus, dar de curând am aflat eu de existența ei. Mă gândesc că mulți călători nu știu despre această companie. Nu vreau să îmi amintesc de biletul de tren Aberdeen-Edinburgh, 60 de lire, pentru 200 de kilometri.

Și la Megabus sunt prețuri mai mari, cele mai mici le veți găsi dacă rezervați în avans. Însă când vă faceți planuri de vacanță, cu websiteul companiei aeriene în față, țineți și siteul megabus, puteți face un super itinerariu.

Căutați direct pe siteul Megabus aici cât mai din timp și să fie cu noroc!

Călătorii frumoase

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *