Burgas Bulgaria Baza Ryanair

Constănțeni: zboruri Ryanair de la 6,99 euro/segment din Burgas către 11 destinații

ryanair

Ryanair a prins cheag în Bulgaria. Și dacă mă uitam cu jind la zborurile din Sofia, odată cu deschiderea bazei din Burgas m-am liniștit. Tel Aviv, Riga, Varșovia, Cracovia, Bratislava, Frankfurt! Toate acestea zboruri directe și prețuri (cele mai mici) între 6,99 și 27, 73 euro pe segment, pentru toate destinațiile! Cu taxe și două bagaje de mână incluse.

Nu îmi vine să cred câte posibilități. A, dacă ești din Constanța, că te duci la București sau că te duci la Burgas, plătești același preț pe transport. Sunt multe autocare zilnice Constanța-Burgas, bănuiesc că o să crească și cererea pe această rută?

Zboruri Baza Ryanair Burgas Bulgaria

Baza a fost deschisă pe data de 27 martie, toate detaliile (număr angajați, investiții) sunt în comunicatul de presă. 

Ryanair a lansat azi și o promoție de prețuri, reducere de 20% la peste 500 000 de locuri, așa că nu știu dacă prețurile de mai jos sunt și ca urmare a promoției (până marți, 22 mai la ora 12 noaptea), așa că dacă vedeți ceva interesant, nu stați poe gânduri.

Pe scurt, destinațiile actuale sunt: 

Germania: Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn și Memmingen

Israel: Tel Aviv

Italia: Milan Bergamo

Latvia: Riga

Lituania: Kaunas

Polonia: Cracovia, Rzeszow și Varșovia Modlin

Slovacia: Bratislava

Rezervați direct pe websiteul companiei aici, prețurile cele mai mici (Cu Fare Finder) sunt:

Baza Ryanair Burgas

Cum ajungi în aeroportul din Burgas:

Aeroportul din Burgas este al doilea cel mai aglomerat din Bulgaria, dupa aeroportul din Sofia. Este aeroportul cel mai apropiat de Sunny Beach, de exemplu. Sunt multe firme care fac transfer intre statiunile bulgaresti si aeroport.

Există și transport public. Firma Condor din Constanța are curse zilnice spre Burgas, dar sunt și alte companii. Se poate lua desigur și transport în Varna și de acolo autobuz direct la aeroport.

Din Burgas este un autobuz care merge la aeroport si biletul costa 1 euro. Aici mai multe informatii. 

Unde mergem?

Burgas Bulgaria Baza Ryanair

2 thoughts on “Constănțeni: zboruri Ryanair de la 6,99 euro/segment din Burgas către 11 destinații

 1. De la Constanta la Burgas sunt 300 km , mai mult de 4 ore de mers. Drumul este destul de aglomerat mai ales pe timp de vara, fara autostrada. Nu poti compara Constanta Bucuresti cu Constanta Burgas.

  1. Nu, nu poti compara, ca distanta. Ca pret de a ajunge acolo da. Pretul unui bilet de autocar Constanta – Burgas este de 70 de lei. In cazul in care gasesti un bilet de avion la un pret foarte avantajos, o cursa directa, este o buna solutie.
   Acum nu este pentru fiecare, sunt multi calatori are prefra comodictatea. Dar sunt altii care prefera sa se aventureze, o fac de mult timp si nu au nevoie de cat de idei, sa stie ce posibilitati au, ca de restul se ocupa.
   Si despre ce ocol vorbim? Bucuresti Riga se face cu escala la Istanbul si cu un pret de peste 230 de euro pe bilet. Burgas-Riga este cursa directa si costa de la 21,99 euro/sens. Vorbesti cu un prieten, ii pui benzina si te ajuta, ca suntem obisnuiti sa ne ajutam, daca nu vrem sa luam transportul public. Daca mergi cu trei prieteni si te duce o ruda a cuiva la aeroport iesi chiar foarte ieftin!
   Acum solutii sunt entru fiecare calator, dar desigur nu toata lumea va agrea aceasta cale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *