30% reducere Ryanair, la bagajele de iarnă – la cală

ryanair

Ryanair lansează azi o vânzare promoțională pentru bagajele de iarnă. Până duminică, 24 iulie la miezul nopții, clienții companiei au o reducere de 30% pentru toate bagajele de cală rezervate pentru zborurile din perioada 1 Octombrie – 15 Decembrie 2016.

În prezent, la Ryanair clienții beneficiază de două bagaje de mână gratuite cu dimensiunile: un bagaj de mână mare de până la 10 kg cu dimensiunea maximă de 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 bagaj mic de mână de până la 35 x 20 x 20 cm – ambele în avion, niciunul la cală.

Iar dacă aveți în vedere și achiziționarea de bagaj la cală recent, Ryanair a anunțat reducerea cu 92% a costurilor pentru bagajele de cală și simplificarea costurilor pentru opțiunile de bagaje (de la 108 la 6).

Clienții care și-au făcut sau își fac rezervările pentru un zbor, în perioada 1 Octombrie – 15 Decembrie, pot beneficia de o reducere de 30% la costul bagajelor de cală, ofertă valabilă până la miezul nopții, Duminică (24 Iulie).

Robin Kiely, Ryanair, a declarat: “Ryanair continua să micșoreze costurile de călătorie și acum lansăm o reducere promoțională masivă la bagajele de cală, cu 30% reducere pentru toate bagajele de 15kg și 20kg, rezervate pentru zborurile din perioada 1 Octombrie – 15 Decembrie. Această ofertă extraordinară este valabilă pentru consumatorii care și-au făcut rezervarea pentru călătorii în perioada menționată sau își fac noi rezervări, și se aplică până la miezul nopții, Duminică. Clienții trebuie să beneficieze de ofertă, accesând Ryanair.com astăzi.”

De curând, am publicat un articol cu informații inedite despre Ryanair, pe care îl puteți consulta aici: 15 lucruri pe care probabil nu le cunoștați despre Ryanair. 

SAu poate doriți să vedeți ce puteți lua în bagajul mare de mână, suficient pentru 2 săptămâni de vacanță estivală – lista aici.  Este  dinainte ca Ryanair să ofere al doilea bagaj de mână gratuit, prilej cu care putem lua mai multe acum. 

Călătorii frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *