București-Pisa rută nouă Ryanair

Rută nouă Ryanair: București Kavala Grecia

ryanair

Ryanair tocmai ce a anunțat o nouă rută din București către Kavala în Grecia. Kavala este considerat unul dintre cele trei celele mai frumoase orașe mici din Grecia. Ruta va avea o frecvență săptămânală în plin sezon estival 2020, parte a programului de vară Ryanair.

Ruta este ideală pentru toți cei care doresc să viziteze Thassos, Kavala, Salonic, dar și alte regiuni continentale și nu numai din Grecia. Vă amintesc că în Grecia transportul este bine pus la punct, pe distanțe lungi, fiind asigurat de compania KTEL: Totodată, sunt și feriboturi către toate insulele. Pe mine mă tentează de foarte mult timp insula Chios (singurul loc din lume unde se produce mastica).

Cursa București-Kavala va fi operată sâmbăta și biletele deja au fost puse în vânzare

Pentru a sărbători lansarea noii rute, Ryanair a lansat o promoție pe toată rețeaua de rute europene de la doar 16.99€ pentru călătorii până în ianuarie 2020. Acestea trebuie să fie rezervate până la miezul nopții, Joi, 17 octombrie, doar pe Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Suntem încântați să anunțăm o nouă rută din București către Kavala, care va fi operată săptămânal în următoarea vară din 2020.

Pentru a sărbători scoate la vânzare locuri în întreaga rețea de la doar 16.99€ pentru călătorii până în ianuarie 2020, care sunt acum disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, Joi, 17 octombrie doar pe Ryanair.com.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *