hotel volos 3

Valis Resort 5 stele – cel mai bun hotel din Volos, ideal pentru evenimente corporate

Grecia Volos

Am petrecut 3 nopți la Valis Resort, considerat cel mai bun hotel din Volos la momentul actual. Hotelul este ideal și pentru team buildinguri și conferințe. Mai mult, prețurile sunt mai mici decât în alte părți, iar zona fantastică și cu multe posibilități pentru activități în natură sau la plajă. Adevărul este că dacă vă place să fiți și la mare și la munte și la oraș, este o opțiune excelentă. Are plajă privată, piscină mare în aer liber, piscină în interior, camere spațioase, centru de wellness, mulți palmieri, angajați foarte simpatici, baruri, are de toate.

Hotelul este aproape mereu plin, chiar și în extra sezon, deoarece are centre de conferințe și spații multe pentru socializare. Când am ajuns noi era un grup mare de corporatiști dar și o echipă de fotbal. Așa că dacă doriți să stați aici, mai ales în sezon, este bine să vă faceți rezervările din timp. Uitați câteva amănunte și fotografii de aici:

Hotel Volos Valis Resort: Amplasarea

Valuis Resort Hotel este situat în zona Agria, la câțiva kilometri de orașul Volos. Ce este frumos aici este că pe de o parte este marea și pe cealaltă parte muntele. La doi pași de hotel sunt câteva baruri și taverne pe malul mării, două outleturi și un mic port fermecător.

Plus multe plaje și golfuri frumoase, pe drumul spre Volos. Iar peste drum de hotel în partea dinspre munte este un mini market cu cafea excelentă. Un cappuccino uriaș nu costă decât 1,30 euro! Este drept, acesta este avantajul vacanțelor în partea continentală a Greciei: prețurile foarte mici în comparație cu insulele.

Din Volos se ajunge repede cu autobuzul numarul 5 (1,80 euro călătoria), cu taxiul (10-12 euro) sau cu autoturismul personal sau închiriat.

hotel volos evenimente 3

hotel volos evenimente 2

hotel volos evenimente 1

hotel volos evenimente

Facilități Valis Resort Hotel

Așa cum menționam în descriere, hotelul are o plajă privată cu șezlonguri și ponton, o piscină mare exterioară cu șezlonguri și bar și spații generoase în lobby. Plus săli de conferințe, restaurante, spații mari exterioare, acoperite, este mult spațiu deci, pentru ca oaspeții hotelului să nu se calce pe bătături chiar atunci când hotelul este plin.

Hotelul mai are un centru de wellness, unde accesul este gratuit pentru clienții hotelului la piscina interioară și la sala de fitness. Pentru saună se plătește o taxă de 10 euro pe zi și tot contra cost se pot efectua diferite tipuri de masaje corporale și faciale, cu produse cosmetice excepționale, destinate numai saloanelor.

Există parcare privată în incintă, mare, gratuită pentru oaspeții hotelului. Animalele de companie nu sunt primite în hotel, dar pe terasă o să găsiți câțiva câini, foarte simpatici și afectuoși, dar și câteva pisicuțe.

hotel volos evenimente 4

hotel volos 3

hotel volos 2

hotel volos 5

hotel volos 6

Camere

Camerele de la Valis Resort Hotel sunt mari, spațioase, toate au balcon. Eu am avut vedere la munte și la parcare, dar sunt multe camere și cu vedere la mare. Era seif mare (absolut necesar pentru un hotel business, trebuie să încapă laptopul), halate foarte călduroase, mini bar, TV cu ecran plat și canale prin satelit.

Ca niciodată am deschis televizorul, pentru că nu mergea foarte bine internetul în camera mea, fiind mai la margine. Internetul WiFi este gratuit și merge bine mai ales în spațiile comune.

M-a încântat faptul că produsele de la baie erau marca Apivita: șampon, balsam de păr, gel de duș, cremă de corp și săpunurile. Foarte, foarte bune, ador produsele cosmetice grecești.

valis resort camera
Vederea de la camera mea, la muntele Pelion și la parcare

Micul dejun

Foarte delicios, cu iaurt grecesc bun de tot, lapte normal, degresat, de soia, alune, semnințe și fructe uscate de tot felul, cereale. Multe preparate care mai de care mai îmbietoare, plăcinte, dulciuri, brânzeturi, omlete și multe, multe alte opțiuni. Și multe fructe. M-a încântat faptul că pe lângă cafeaua la filtru (foarte bună de altfel, nu apă de ploaie) era și cafea la nisip, pe care și-o prepara fiecare. Bună de tot!

Am gustat și câteva plăcinte i orezul cu lapte, dar am gustat, m-am rezumat la mc dejunuri ketogenice, am observat că am mai multă energie pe tot parcursul zilei dacă mă țin tare și rezist ispitelor.

hotel volos 4

hotel volos 1

hotel volos

hotel volos 7

hotel volos 8

Am mers în Volos la invitația EOT Bucharest, Oficiul Elen de Turism al Greciei, ocazie cu care le mulțumesc, deoarece am descoperit câteva locuri minunate, pe care le-am adăugat deja pe lista de ”vizitat pe îndelete, încet”.

2 thoughts on “Valis Resort 5 stele – cel mai bun hotel din Volos, ideal pentru evenimente corporate

  1. Waw! Dupa fotografii, este un loc minunat. Ne poti spune cat te-a costat toata excursia? Intre cazare, mancare si transport cat ai cheltuit. In cazare este inclus micul dejun? Cam multe intrebari, insa chiar mi-as dori sa vizitez.

    1. Eu am fost într-un Info Trip, am avut cheltuielile acoperite de data aceasta. Însă camerele la acest hotel pornesc de la sub 100 de euro pe noapte, cu mic dejun. Pentru ceea ce oferă este un raport excelent. O vacanță în Volos și regiune costă mai puțin decât în insule, transportul este cel mai provocator, dar cu mașina se ajunge imediat din România, plus că o mașină este ideală pentru a descoperi regiunea (muntele Pelion). Am explorat un pic zona de data aceasta, mă voi întoarce pe cont propriu (până acum m-am întors singură și chiar de câteva ori în toate destinațiile de Info) atunci voi scrie mai multe despre buget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *