qatar airways reia zborurile 1

Din 15 iulie Qatar Airways reia zborurile din București

QATAR

Începând cu data de 15 iulie a.c. Qatar Airways reintroduce cursele de la/către București. Vor opera patru zboruri săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică. Biletele de avion către zeci de destinații au fost deja puse în vânzare. Totodată, biletele au o valabilitate de doi ani de zile, se pot schimba datele de zbor, sau destinația gratuit, în caz de anulare zbor se rambursează valoarea biletului și multe alte opținuti. Care este orarul de zbor și alte informații despre cum se va zbura în viitor cu Qatar Airways în articol.

Orarul de zbor Qatar Airways începând cu data de 15 iulie a.c.:

Doha (DOH) – Bucuresti (OTP) QR219 plecare la 07:20, sosire la 12:15

Bucuresti (OTP) – Doha (DOH) QR220 plecare la 17:55, sosire la 22:30

Unde putem zbura? În foarte multe destinații și cu alte condiții privind flexibilitatea, vedeți mai jos

qatar airways reia zborurile

Mai multă flexibilitate

  • Valabilitatea este de doi ani – puteți prelungi valabilitatea biletului până la doi ani de la data emiterii. Este necesar să sunați la unul dintre centrele Qatar Airways. 
  • Număr nelimitat de modificări: se poate modifica data efectuării zborului și/sau destinația aleasă de câte ori doriți. Se poate schimba orașul de plecare cu un altul din aceeași țară, sau destinația aleasă cu o alta ce se află pe raza a 5,000 de mile față de destinația originară. Tot telefonic.
  • În caz de zbor anulat, se rambursează valoarea biletului.
  • Mai multe informații despre aceste servicii aflați aici, în limba română.

Așa cum am mai scris, toate aeronavele Qatar Airways sunt echipate cu sistemul HEPA de filtrare a aerului. Totodată, compania de catering Qatar Aircraft (QACC) a fost prima organizație din lume care a primit certificarea ISO22000:2018 din partea Biroului Veritas cu acreditare UKAS, confirmând faptul că QACC’s Food Safety Management System respectă și întrunește cele mai înalte standarde.

Găsiți aici mai multe detalii despre masurile de prevenție aplicate de Qatar Airways, care sunt explicate și în videoul de mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *