anantara veli

După conceptul ”mănâncă cât vrei”, adică bufetul, apare conceptul ”stai cât vrei”

maldive

Sursa foto copertă: galeria foto a hotelului Antara Veli

Încă una cu Maldive! Turismul se tot reinventează. Hotelul Anantara Veli din Maldive oferă turiștilor posibilitatea de a plăti o sumă și a sta cât doresc în 2021. Chiar și tot anul! Prețul este mare, 30 000 de euro pentru două persoane. Dar oferă acces la o vilă pe apă, mese și multe alte facilități.

Oferta este valabilă până pe data de 30 noiembrie a.c.

Hotelul Anantara Veli este un hotel adults only, situată pe o insulă privat și a găsit metoda perfectă de a-și face reclamă: lansarea unui pachet revoluționar. Cei care vor accesa pachetul vor avea și transferurile de la și spre aeroport incluse și pot veni și pleca după bunul plac pe durata anului viitor, sau chiar sta acolo încontinuu.

Pe lângă mese vor avea și diferite alte reduceri, dar și tratamente Ayurvedice, lecții de gătit și activități precum scufundări, snorkeling și surfing.

Chiar și dacă cineva stă tot anul, prețul tot ajunge la 85 euro/zi pentru două persoane. o fi mult, o fi puțin? Fiecare decide. Clar este că există mulți oameni care își permit, până la urmă cazările de 5000, 10 000, 25 000 pe seară sunt primele care sunt rezervate complet de la an la an. Însă sunt foarte curioasă dacă această ofertă va găsi doritori.

Maldive este și prima destinație care a introdus un program de loialitate pentru turiștii fideli

Programul ”Maldives Border Miles” are trei tipuri de card de membru: Abaarana (Gold), Antara (Silver) și Aida (Bronze). Cele trei nume vin din limba oficială principală din Maldive, divehi.

”Programul Maldives Border Miles” este un program de loialitate pentru turiști, cu trei niveluri. Turiștii vor câștiga puncte în funcție de numărul de vizite și de durata sejurului. Alte puncte pot fi câștigate pentru vizite realizate pentru a sărbători ocazii speciale”. Aici sursa. 

Mai mult, sunt multe hoteluri care au oferte pentru șederi mai lungi de 6 nopți: Mai multe nopți ”complimentary” în funcție de numărul extra a nopților de cazare plătite. Și multe alte reduceri și cadouri.

Sunt puși pe treabă oamenii, să le urăm mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *