Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi 2

Insulă privată Waldorf Astoria Maldive: 80 000 $ pe noapte – toată insula

maldive

O nouă ofertă de cazare de la Waldorf Astoria: o insulă privată, care poate găzdui 24 de oaspeți. Resortul Waldorf Astoria din Maldive deja asigura multă intimitate pentru oaspeți, însă acum au dus lucrurile la un nou nivel.

Unde te poți izola de pandemie? Pe o insulă privată. Majoritatea complexurilor hoteliere din Maldive sunt private.Inclusiv resortul Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi, care oferă multiple variante de cazare, majoritatea în vile private cu un înalt nivel de intimitate. Iar acum, mai oferă încă o facilitate: o întreagă insulă privată.

Insula privată Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi: de la 80 000 $ pe noapte. Ce oferă?

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi 1

Insula poate găzdui 24 de oaspeți în trei clădiri. Vilele au două, trei și patru dormitoare, cu jacuzzi, camere de zi, piscine infinity și toate cu acces direct și la plajă. În total nouă dormitoare, cinci piscine, club și plajă privată, totul pe o suprafață de 32 000 metri pătrați.

Este de asemenea și un pavilion pentru meditație și yoga, o sală de fitness echipată complet, iar pentru copii o piscină specială și o zonă pentru jocuri.

Oaspeții au la dispoziție propria echipă ”concierge” și propria echipă de bucătari, dar pot ajunge repede, cu o plimbare scurtă cu șalupa la resortul mare Waldorf Astoria. Acolo sunt disponibile 10 restaurante, fiecare cu alt specific.

Se ajunge repede de la Aeroportul Internațional din Male: o călătorie de 40 de minute cu unul dintre cele șase yachturi care aparțin resortului. Opțional, oaspeții pot face transferul și cu un hidroavion – aceasta durează 15 minute.

„Conceput pentru cei mai exigenți călători, Insula privată Ithaafushi este simbolul exclusivității, perfect plasat într-una dintre cele mai inspiraționale destinații din lume, unde o echipă dedicată anticipează fiecare nevoie și oferă un serviciu elegant la fiecare pas „, a declarat Nils-Arne Schroeder, vicepreședinte Lux și Știl de viață pentru compania-mamă Waldorf Astoria Hilton Asia Pacific,Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Complexul Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi este situat în Atolul Male Sud. Zona lungă de 3,5 kilometri de verdeață și plaje, trei insule care înconjoară o lagună. Există multiple opțiuni de cazare, centru spa și wellness, centru de fitness, un parc pentru copii, teren de tenis. Se pot face scufundări, alte sporturi nautice, ședințe de yoga. Pentru cei mici se organizează tot felul de activități, există și serviciu de babysitting. Se oferă și biciclete gratuite, fiecare vilă având la dispoziție câteva.

Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi

Aeroportul Internațional Velana este situat la 21 km de proprietate. Se aplică o taxă de 350 $ pentru adulți și 175 $ pentru copii – ”Easter Gala Dinner” – pentru turiștii care vor sta în resort pe data de 3 aprilie. Alte taxe pentru cei care vor sta pe data de 24 decembrie și 31 decembrie 2021. Este vorba despre suplimentele pentru cinele festive.

Turism în Maldive

Industria de turism din Maldive a explodat în anul 2019. A crescut numărul de vizitatori cu 14,7%, până la 1,7 milioane. Se anticipa că anul 2020 va aduce două milioane de vizitatori. Însă a venit pandemia… Ministrul Turismului din Maldive, Ali Waheed, a afirmat în luna mai 2020 că impactul pandemiei a fost mai devastator decât cel al tsunamiului din 2004 sau al crizei din 2008.

Deoarece industria principală a micuțului stat insular este turismul și pentru că resorturile oferă deja multă izolare, statul a decis să primească turiști din toate țările. S-au aplicat câteva restricții, unele excursii care se făceau înainte fiind interzise, ca de exemplu cele în care puteai să vizitezi alte resorturi decât cel în care stăteai. Sunt restricții speciale și pentru cei care se cazează pe insulele locuite de localnici, precum și testări suplimentare.

Spuneam încă din luna iulie a anului trecut că turismul va exploda în Maldive, deoarece pentru români este destinația numărul 1, destinația de vis.

Am avut dreptate în iulie cu Maldive!

Surse foto: Waldorf Astoria website

2 thoughts on “Insulă privată Waldorf Astoria Maldive: 80 000 $ pe noapte – toată insula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *