cantaret jamaican clip avion

Un cântăreț jamaican filmează un videoclip controversat la locul prăbușirii unui avion

Noutăți

Ieri am văzut pe peretele de Facebook tot felul de ”meme” cu Skillibeng – un cântăreț jamaican de ”dance-hall”. Și textul: ”Plaje just crached wid and coke” în diferite variante. Nu înțelegeam ce se întâmplă, așa că am căutat să mă dumiresc:

Skillibeng tocmai ce a lansat azi un vido care se numește ”Coke”. Refrenul piesei este ”avionul s-a prăbușit cu wid și coke”, adică cu marijuana și cu cocaină. Controversat este faptul că acest videoclip a fost filmat la locul prăbușirii unui avion acum o săptămână. Având în vedere că investigația este în desfășurare, mulți se întreabă dacă nu cumva cântărețul va avea probleme cu autoritățile jamaicane.

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în noaptea de 23 ianuarie a.c. în Rocky Point,  Clarendon, Jamaica. Ocupanții avionului au fugit de la locul accidentului. Autoritățile nu au confirmat faptul că au fost găsite droguri la locul accidentului, dar au bănuieli că avionul era folosit pentru contrabandă.

Rocky Point este un ”hub” pentru traficul de droguri din regiune. După ce inițial localnicii au tot scormonit la locul accidentului pentru suveniruri, autoritățile au luat în stăpânire perimetrul sâmbătă. Aici detalii despre ancheta în desfășurare. 

Căutând și mai multe informații, am aflat că nu este deloc neobișnuit ca avioane de mici dimensiuni, încărcate cu droguri, să se prăbușească în partea aceasta de lume. La câteva zile diferență de accidentul de la Rocky Point, pe data de 30 ianuarie a.c. un avion s-a prăbușit în Belize.  Cei implicați au fost arestați după o urmărire probabil ca în filme: au încercat să fugă cu șalupele, au făcut diferite manevre dar au fost capturați. Și a fost confiscată o parte din marfă. Belize este chiar ”peste baltă” de Jamaica. Iar Rocky Point Clarendon este pe ”traiectorie”.

Videoclipul lui Skillibeng a fost lansat azi pe YouTube, iar fanii se întreabă dacă nu cumva artistul va fi pedepsit pentru decizia de a realiza acest material: 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *