ryanair

Ryanair a lansat peste 700 de rute în programul de iarnă 2021/2022

Noutăți

Ryanair a lansat astăzi (11 februarie) programul de iarnă 21/22, acoperind cele mai populare destinații ale companiei în această perioadă. Compania operează peste 700 de destinații și anunță lansarea de rute noi în săptămânile următoare.

Ryanair a lansat rute către locuri însorite precum Cipru, Gran Canaria, insulele grecești, Sicilia și Malaga pentru iarna anului 21, iar schiorii care au pierdut călătoria pe pârtii au la dispoziție destinații precum Torino, Milano și Salzburg. Alte destinații căutate sunt Lisabona, Barcelona, Malta, Marrakech, Paris și Veneția.

Pentru a sărbători lansarea programului de iarnă Ryanair ’21 / 22, Ryanair a lansat o promoție cu tarife pornind de la 29,99 € pentru călătoriile din octombrie ’21 – martie ’22, disponibile pentru rezervare pe site-ul ryanair.com doar până la miezul nopții, duminică 14 februarie 2021.

Dara Brady, Director de Marketing Ryanair a declarat:

„Deși credem că lansarea cu succes a vaccinului îi va face ca  europenii să se bucure de locurile lor preferate în această vară, Ryanair dorește să le ofere clienților mai multe opțiuni și posibilitatea de a-și face planuri, indiferent dacă aceasta este o reuniune cu prietenii și familia în iulie, sau o escapadă de iarnă cu soare către insulele grecești însorite în noiembrie. Cu 20 de milioane de bilete de avion la preț redus pentru peste 700 de rute și alte destinații care vor fi lansate în următoarele săptămâni, clienții pot rezerva acum o escapadă de iarnă până la sfârșitul lunii martie 2022, întotdeauna la cele mai mici tarife”.

Opțiune către ”oriunde” pe siteul Ryanair

În motorul de căutare a destinațiilor de pe siteul Ryanair a apărut opțiunea către ”oriunde”. Aici putem alege datele călătoriei și vedem destinațiile unde putem călători, după ce alegem și numărul de zile. Est foarte simplu de folosit, însă am văzut că pentru noi nu sunt multe opțiuni momentan. Am găsit numai pentru Atena în luna noiembrie. Probabil că în perioada următoare vor fi mai multe opțiuni.

Îmi este dor de acele perioade în care ne luam bilete către multiple destinații. Am avut câteva călătorii foarte frumoase, de tip circuit, cu Ryanair. O călătorie trei țări. Atenție însă: Ryanair vinde numai bilete din punctul A în punctul B, dacă doriți să ajungeți din punctul A în punctul B și de acolo în punctul C, sunt două bilete diferite. Ceea ce înseamnă că dacă pierdeți conexiunea, sau un bilet se anulează, pierdeți biletul de legătură. Înainte îmi luam escale mai lungi, le evitam pe cele de două sau de trei ori, pentru a preveni eventuale întârzieri. Însă acum, este posibil să se anuleze și zboruri, așa că cercetați condițiile cu atenție. Dacă pentru un zbor anulat veți primi banii înapoi, pentru neprezentare nu veți fi despăgubiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *