Qatar Airways a căștigat distincția de ”Compania Anului 2021” și multe alte premii

Noutăți QATAR

Qatar Airways a fost numită Compania Anului 2021 de către AirlineRatings. Compania a primit și alte premii importante, precum ”Cea mai bună companie aeriana din Orientul Mijlociu”, ”Cel mai bun catering” și pentru al treilea an consecutiv ”Cea Mai bună cabină Business Class”.

La rezultatele excelente obținute a contribuit faptul că pe toată perioada pandemiei, Qatar Airways a efectuat foarte multe zboruri de repatriere și a avut multe inițiative pentru multe categorii de consumatori. Desigur și cateringul excelent, inclusiv la Clasa Economica: este singura companie cu care am zburat și care are meniu scris frumos, care se distribuie și în Clasa Economică, iar preparatele sunt foarte bune. Am zburat cu ei și la Business Class dar acolo mă așteptam la servicii excelente, dar și la clasa economică au fost extraordinari.

Excelența Sa, domnul Al Baker, CEO Qatar Airways a declarat: „În numele tuturor celor de la Qatar Airways, vă mulțumim pentru această distinsă recunoaștere ca companie aeriană a anului pentru 2021. În ultimele 16 luni, am asistat la unele dintre cele mai întunecate zile văzute vreodată de industria aviației.

Cu toate acestea, când atâtea alte companii aeriene au încetat să mai zboare, Qatar Airways a continuat să opereze și să stea lângă pasagerii noștri.”

Sursa: Airlines Ratings 

Pentru a vedea toate premiile, accesați pagina Airlines Ratings aici. 

Felicitări Qatar Airways!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.