Emirates anulează primul zbor spre Israel din cauza restricțiilor generate de varianta Omicron

Noutăți

Zborul inaugural trebuia să decoleze pe data de 6 decembrie a.c., dar a fost anulat pe termen nedefinit.

Emirates a anunțat că amână lansarea zborurilor spre Israel din cauza variantei Omicron și a restricțiilor de călătorie impuse de Israel.
Primul zbor era inițial programat pentru data de 6 decembrie, dar compania a declarat că va fi amânat „până la o nouă notificare”.
Israelul a interzis străinilor să intre în țară în următoarele două săptămâni și a ordonat cetățenilor care se întorc să intre în carantină de trei zile, în așteptarea a două teste PCR negative.

„Amânarea vine ca urmare a modificărilor recente ale protocoalelor de intrare emise de guvernul israelian… compania aeriană se angajează să lanseze servicii către Tel Aviv de îndată ce situația o va permite și va continua să lucreze îndeaproape cu toate autoritățile relevante în acest sens, pe măsură ce condițiile de intrare vor evoluaȚȚ se arată într-un comunicat de presă transmis de Emirates.

Zborul inaugural urma să aibă loc cu avionul cu două etaje Airbus A380, cel mai mare avion de pasageri din lume, dar ruta să fie deservită cu Boeing 777-300ER care va oferi servicii spectaculoase pentru first class.

Noul serviciu trebuia să se alăture altor zboruri Tel Aviv-Dubai operate de El Al, Israir, Arkia, Etihad și flydubai.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.