avion nepal

Pasagerii unui zbor au fost nevoiți să împingă avionul după ce s-au rupt anvelopele

Noutăți

Am trăit să o văd și pe asta! Printr-o tehnică folosită de obicei în cazul automobilelor, pasagerii companiilor aeriene din Nepal au fost forțați să-și împingă avionul după ce o anvelopă spartă l-a blocat pe asfalt. Un videoclip cu scena „Airplane” are peste 1.000.000 de vizualizări pe TikTok.

Scenariul suprarealist a avut loc după ce o roată ar fi explodat pe un avion Tara Air care tocmai aterizase pe aeroportul Bajura din regiunea nepaleză Sudurpashchim, a informat Indian Express.

Drept urmare, aeronava ușoară Twin Otter a rămas blocată în mijlocul pistei, împiedicând alte avioane să plece. Întrucât instalația nu avea instrumentele necesare pentru a muta avionul, pasagerii și personalul de securitate au trebuit să se reunească pentru a rezolva situația.

Filmarea rezultată de 20 de minute arată echipa îndrăzneață împingând avionul verde și alb pe pistă în timp ce trecătorii îi încurajează. Aici puteți vedea o secvență:

Salvarea a venit în sfârșit după ce un alt avion a sosit din Nepalganj. Acesta a venit ingineri și cauciucuri de rezervă. Au echipat aeronava abandonată cu o roată nouă, iar apoi ambele avioane au zburat spre Nepalganj.

Însă nu este prima oară când pasagerii unei curse comerciale trebuie să împingă avionul. Într-un incident similar din 2014, călătorii din Siberia au fost forțați să coboare și să împingă avionul de pe pistă după ce acesta a înghețat pe asfalt, pe fondul temperaturilor foarte scăzute:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.