Concurs ExTraViTa vin de Porto

Diverse

Vă place vinul de Porto? Chiar dacă nu l-ați încercat, îl puteți descoperi acum. Nu știam cu ce să încep seria concursurilor și m-am hotărât să fie cu ceva despre care am scris, vinurile de Porto.

Mai mult, vinurile care provin de la casa Offley, pe care am vizitat-o în vara anului 2012. Aici poate fi citit articolul:

Vinul de Porto și casele de vinuri din Vila Nova de Gaia

Premiile:
1 stilă de vin roșu și una de vin alb, Port Offlay.

Deci am ales vinul Offley Port pentru că mi-a plăcut și se găsește și în România, am cumpărat și este la fel de bun precum îmi aminteam 🙂

Ce trebuie să faceți?
Să lăsați un comentariu pe blog la acest post în care să spuneți cu ce ați asocia vinul de Porto? Poate fi orice, de la mâncare (spuneți care) fructe, alte băuturi, etc.

Durata concursului:
2- 8 Februarie 2014.
Extragerea (random electronică) pe data de 9 februarie 2014.
Cei doi câștigători vor fi contactați pe adresa de mail lăsată în momentul postării comentariului și vor fi anunțați aici și pe pagina de Facebook a blogului pe data de 9 februarie 2014.
Premiile vor fi expediate prin curier în săptămâna 10-14 Februarie 2014, costurile fiind acoperite de către organizator.

Succes!

DSC05672

DSC05670

Update câștigatorii concursului (de fapt câștigătoarele) sunt Miky si Vika.

Va mulţumesc tuturor pentru participare, sper să reușesc să expediez fără probleme premiile, dar am o surpriză și pentru celelalte participante: deoarece este primul concurs organizat pe ExTraViTa și deoarece timid se apropie primăvara, doresc să fiu eu primul vestitor așa că voi trimite către toate doamnele și domnișoarele participante câte un mărțisor frumos, care mi-a plăcut în mod deosebit, pe care sper că îl veti purta cu plăcere. Mărțișorul va fi trimis și către participanți, sunt sigură că vor găsi pe cineva drag căruia să i-l facă cadou. Toate aceste premii se vor expedia în cursul săptămânii viitoare. Aștept confirmare ulterior și păreri, despre vin și despre premiile de consolare :).

0 thoughts on “Concurs ExTraViTa vin de Porto

    1. Buna Miky, multumesc de share, mi-a placut sa revad Douro si raqbelos! Si mie cred ca imi lace vinul de Porto pentru ca m-am indragostit de orase, nici nu am realizat, pana atunci nu stiu daca am incercat o data sau de doua ori 🙂

  1. . Vinul roșu dulce, puternic, cu gust pregnant, este renumit dincolo de granițele Portugaliei. Orice desert servit la Porto trebuie acompaniat de fluidul gros, rubiniu!

    1. Da, tu! Tocmai ma pregateam sa trimit mailuri tuturor participantelor, pentru a cere datele de expediere 🙂 Asa a iesit, 1 si 7 🙂 sortii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *